Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

De bekende chefkok Gordon Ramsay overleefd ternauwernood vreselijk fietsongeluk


Gordon Ramsay is onlangs behoorlijk geschrokken door een ernstig fietsongeluk in Connecticut, zo onthulde hij afgelopen zaterdag in een emotionele video op Instagram. De Britse chef-kok, bekend om zijn sterrenrestaurants en scherpe televisieoptredens werd na het ongeval gehaast naar het ziekenhuis in New London gebracht.

Ondanks de schokkende val waarbij Ramsay gelukkig geen botten brak hield hij er flinke kneuzingen aan over. Dit deelde hij met zijn volgers door even zijn koksbuis op te tillen en de dieppaarse kneuzingen op zijn bovenlijf te tonen. “Ik ben door een hel gegaan,” vertelde een zichtbaar aangedane Ramsay, zijn stem doordrenkt met emotie.

Dankbaarheid voor zijn helm, die hem beschermde tijdens de val, was een terugkerend thema in zijn verhaal. Ramsay benadrukte hoe belangrijk het is om beschermende kleding te dragen tijdens het fietsen. “Ik heb echt geluk gehad dat ik dit nog kan navertellen,” zei hij, verwijzend naar het cruciale belang van de helm die zijn leven redde.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Opvallend altijd waar Gordon Ramsay orde op zaken gaat stellen. Er is nooit iets goeds te noemen in een restaurant. De chef-kok is uitgesproken slecht, de keuken is smerig, de organisatie is ver te zoeken. Maar als GR met zijn toverstaf heeft gezwaaid krijgen ze nog net geen Michelin *. Het komt iedere keer op hetzelfde neer.

Klopt .Het is ook maar een tv programma met dit als format .Niks verrassend aan.Zolang er genoeg mensen kijken zal dit blijven

Dat is ook de bedoeling van dit programma. Een gerenommeerd restaurant, wat alles op orde heeft, zal die clown echt niet inhuren.
Iemand met twee gouden handjes zal het programma
“Help, mijn man is klusser”
ook niet nodig hebben.

Een helm op is zeker veiliger, vooral op al die snelle fietsen en steppen ,.waar ze me nu mee voorbij scheuren.

En ik maar denken dat het over zijn fietshelm gaat en niet over zijn kookkunsten 😉