Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon Frans Bauer misleidt date met nepziekenhuisfoto en berichten uit naam van Mariska


Frans-Bauer-zonen

De jonge Frans Bauer jr., telg uit de populaire Bauer familie, lijkt zich in het midden van een mediastorm te bevinden. Het lijkt erop dat de 19-jarige zich niet enkel bezighoudt met zijn studies en familie-activiteiten, maar ook in een web van leugens en bedrog verstrikt raakt. Onlangs heeft het beruchte Juicechannel wederom enkele onthutsende onthullingen over hem gedaan.

Volgens het kanaal heeft Frans jr. zijn romantische escapades op een zeer misleidende manier aangepakt. Hij zou zich niet aan één meisje kunnen binden en pretenderen vrijgezel te zijn. De zaken namen een vreemde wending toen hij beweerde dat hij door een noodgeval in het ziekenhuis was beland.

Het drama ontvouwde zich toen Frans jr. een date had gepland die op het laatste moment niet door kon gaan. Zijn date probeerde hem te bereiken, maar kreeg geen gehoor. Uiteindelijk ontving ze een bericht dat zogenaamd van Mariska Bauer, Frans’ moeder, afkomstig was. Het bericht beweerde dat Frans “even moest bijkomen van de gebeurtenissen van gisteren” en dat hij “niet goed bereikbaar” was.

De situatie werd nog verdachter toen Frans jr. later claimde aangereden te zijn, compleet met een foto van hemzelf in het ziekenhuis. Echter de scherpe ogen van Juicechannel ontdekten al snel dat deze foto van een eerdere operatie was, waardoor zijn smoes door de mand viel.

De betreffende dame en haar vriendin besloten verder onderzoek te doen en stuurden een bericht naar Jan de jongere broer van Frans, die duidelijk maakte dat hij van niets wist. Wij zijn benieuwd wat Frans en Mariska hier van vinden als ze dit horen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat die jongen met rust, hij is nog zo jong en laat hem zijn leventje leven

En zo vervagen de normen dus Joke.
Als u het normaal vindt dat hij berichten stuurt via het account van z’n moeder, dan begrijpt u het kennelijk ook niet helemaal.
Kijk, dat jongelui iets geks doen, deed ik ook vroeger. Niks mis mee, totdat m’n vader of moeder er lucht van kreeg.
Mijn generatie werd teminste nog gecorrigeerd. Overigens zonder te slaan o.i.d. maar er werd mij wel duidelijk gemaakt wat normaal en respect betekende.

Laatst bewerkt op 11 dagen geleden door Kees Muizehuig