Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes kapot van verdriet na plotseling overlijden van haar vader


rachel-hazes

In een hartverscheurend bericht op Instagram onthult Rachel Hazes dat ze haar vader op 77-jarige leeftijd, onverwacht heeft verloren. “Wat ga ik jou vreselijk missen,” deelt ze met haar volgers haar emoties de vrije loop latend.

Rachel die bijna dagelijks contact had met haar vader, is overrompeld door zijn plotselinge overlijden. “Gisteren lachten we nog samen, en vandaag… een telefoontje dat mijn wereld op zijn kop zet,” schrijft ze. Haar vader stierf onverwachts binnen enkele uren na het noodlottige telefoontje dat aangaf dat het snel achteruitging met zijn gezondheid.

Ondanks hun eerdere meningsverschillen en een pijnlijke periode van acht jaar zonder contact, koestert Rachel de herinneringen aan de goede gesprekken en de momenten van gelach die ze samen deelden. “De tranen blijven maar komen, maar ik ben dankbaar voor elk oprecht gesprek dat we hebben gehad,” zegt ze.

Met een emotioneel afscheid vraagt Rachel haar vader om haar liefde over te brengen aan haar moeder, haar overleden broer André, en alle andere geliefden die haar voorgegaan zijn. “Geef ze allemaal een dikke kus van mij,” sluit ze haar bericht af, terwijl ze worstelt met het ongrijpbare verlies van nog een dierbare.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja hoor deze vrouw zonder hart heeft gevoel🤭😬🤢🤪

Jarenlang haar pa & ma uitgekotst en nu oh zo verdrietig.
Alles voor de poen & aandacht.
Heks zal wel alle geld en eigendommen van haar pa inpikken & in oorlog met haar zus belanden.

Drama queen zal wel weer losgaan met haar passie voor ruzie & geld.🙄😝

Krokodillentranen.👽☻

Sterkte Rachel het is toch een deel van je leven.

Ter grootte van een Atoomdeeltje