Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Is Wendy van Hout binnenkort ook te zien op OnlyFans?


peter-gillis

Wendy van Hout denkt aan opmerkelijke carrièrewending na bakken kritiek op zangdebuut. De vriendin van Peter Gillis die recent haar twijfelachtig ontvangen single ‘Meisje van de Handel’ lanceerde, laat de muziekwereld mogelijk voor wat het is na genadeloze feedback van het publiek. Jack van Gelder kon zijn ontzetting niet verbergen en merkte fijntjes op: “Die heeft zangles gekregen nádat ze dit had opgenomen.”

Op Instagram uitte ze haar frustratie: “Bedankt voor het belachelijk maken! Triest hoe laag mensen kunnen zinken, het heeft mij echt geraakt!” Ondanks de storm aan kritiek vond Wendy haar eigen optreden zo slecht nog niet, en lijkt het erop dat niet iedereen haar de grond in boorde. “De reacties vielen reuze mee. Waar normaal een storm losbarst, was het nu opvallend rustig,” vertelde ze aan weekblad Party. Wendy heeft zelfs al boekingen binnen om te komen zingen op evenementen.

Terwijl haar voorgangster Nicol Kremers direct na haar breuk met Peter op het OnlyFans platform sprong, sluit Wendy dit resoluut uit: “Nee, mij zie je daar niet op terug. Ik heb daar te veel zelfrespect voor.” Maar, zo voegt ze eraan toe, ze staat open voor andere creatieve uitwegen zoals het schrijven van een boek of het maken van een documentaire. “Ik bewandel mijn eigen pad en pak de kansen die ik krijg,” concludeert ze vastberaden, terwijl ze de toekomst onbevreesd tegemoet ziet.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekker goedkoop, hopelijk heeft ze nog wat principles & normen en waarden.
Als dat nog het enige is wat je kan, is het meelijwekkend.