Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Drama in Dubai: Peter Gillis komt ten val van kameel, schreeuwt het uit!


Peter-Gillis-kameel

Peter Gillis, de flamboyante vakantieparkkoning, heeft het weer voor elkaar gekregen de aandacht op zich te vestigen, en niet op een positieve manier. De miljonair, die ooit noodgedwongen werd opgenomen in het ziekenhuis wegens zijn zorgwekkende gewicht, leek zijn leven een positieve wending te geven na het afvallen van ruim 30 kilo. Helaas is van die vooruitgang weinig over nu hij weer zwaarder is dan ooit, met een gewichtstoename van meer dan 40 kilo.

Peter’s gezondheid leek een speelbal in een gevaarlijke jojo-wedstrijd, en kijkers van zijn realityshow uiten op sociale media hun ongerustheid over zijn ‘spelen met gezondheid en leven’. Het lijkt erop dat sinds zijn relatie met de sterzangeres Wendy, het duo het wat rustiger aan doet, maar dat heeft zo zijn gevolgen voor Peters fysieke toestand.

Een recente vakantie naar Dubai met Wendy liet zien hoe ernstig de situatie is. Het stel plande een romantisch ritje op kamelen, maar dat liep faliekant mis voor Peter. Zijn recente gewichtstoename bleek een onoverkomelijk obstakel. Kijkers reageerden met medelijden voor het dier en verbazing over Peters poging om ondanks zijn formaat de kameel te bestijgen. Het gevolg? Een gênante val waarbij Peter van het krukje tuimelde, recht voor de ogen van verbouwereerde toeristen.

“Zijn buik was te groot voor het zwemvest, waardoor hij ook de jetski moest overslaan. Echt een gemiste kans voor wat plezier in het water,” aldus een bezorgde fan op social media. Deze incidenten laten zien dat Peters gezondheid op het spel staat.

Het is duidelijk dat Peter de ernst van zijn situatie moet inzien. Zijn gezondheid vereist serieuze aandacht en mogelijk een terugkeer naar striktere gezondheidsroutines. Zal deze laatste val hem wakker schudden? Of zal hij doorgaan met zijn levensstijl die hem mogelijk zijn gezondheid kan kosten? Fans en volgers blijven in spanning afwachten, hopend dat Peter kiest voor een langer en gezonder leven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die kameel zal wel blij geweest zijn, moet je toch niet aan denken dat zo iets op je rug gaat zitten.

Dat is pure dierenmishandeling 🤬 Ik wist niet dat ze in Dubai rollende worstenbroodje hebben 🤣🤣🤣

Zielig voor die kameel, circa 130kg op je rug.
Die dieren breken soms hun rug, ezels in Griekenland en ook kamelen. Door dit soort grapjassen.
Als je van dieren houdt doe je dit niet, ze worden heel slecht behandeld in die landen. Hel dagen in de hitte staan met nauwelijks water of eten. En meestal met slaag.😿