Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Angela de Jong Laat Jeroen Rietbergen’s Advocaat Sprakeloos: Felle Confrontatie Op TV


Nienke-Jeroen

In het hart van medialand is een ware storm losgebarsten rond Jeroen Rietbergen, ooit het muzikale gezicht achter The Voice of Holland. Deze keer is het echter geen aflevering van een realityshow, maar een harde realiteit: Rietbergen wordt niet vervolgd voor de beschuldigingen van Nienke Wijnhoven, ondanks erkend seksueel grensoverschrijdend gedrag.

“Wout Morra, de advocaat van Rietbergen, wist de media te bespelen tijdens de talkshow Renze, door te suggereren dat Jeroen het grote slachtoffer is,” sprak hij over het besluit van het OM waarbij de dwangcomponent te moeilijk te bewijzen bleek. “Er zijn geen strafbare feiten gebleken,” beweerde Morra, een statement dat onmiddellijk weerstand opriep.

Aan de overkant van de tafel zat Angela de Jong een doorgewinterde columniste, die deze uitspraak niet onweersproken liet. “Godzijdank hebben de media dit aan het licht gebracht, het feit dat er van alles gebeurde achter de schermen van The Voice!” riep ze uit, waarmee ze de essentiële rol van de pers in het ontmaskeren van misstanden benadrukte.

De discussie escaleerde toen Morra probeerde De Jong’s invloed te minimaliseren: “Mevrouw De Jong profiteert daarvan?” vroeg hij, waarop De Jong scherp antwoordde, verdedigend dat haar rol als journalist juist cruciaal was om deze zaken bespreekbaar te maken.

Het gesprek nam een persoonlijke wending toen De Jong reflecteerde op de impact van Rietbergen’s gedrag: “Het is uiterst moreel laakbaar gedrag als je als 47-jarige man een 19-jarig meisje gaat lopen bevoelen achter de schermen van The Voice, dan heb ik heel weinig respect voor je.”

De dynamiek in de studio was geladen, met een mix van juridische argumenten en morele vraagstukken. Wout Morra hield vast aan juridische onschuld, terwijl Angela de Jong en andere gasten de nadruk legden op de morele en ethische implicaties van Rietbergen’s gedragingen, die ver buiten de grenzen van acceptabiliteit vielen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klassenjustitie ten top🤬🤬🤬

Zo zien we weer …geld wat dom is maakt recht wat krom is.

Angela heeft zich nog netjes uitgedrukt.
De familie de Mol moet zich heel diep schamen en onder een steen kruipen om er niet meer onder uit te komen.

Eerder had ik al voorspeld, dat JR zou vrijkomen en daar ben ik niet trots op.
De zaak is geseponeerd wegens gebrek @ bewijs. Voorlopig althans.
Men kan de zaak alsnog voor de rechter brengen via een z.g. artikel 12-procedure.
Alle slachtoffers van ‘Vieze Jeroentje’ zouden hieraan mee moeten werken om hem niet ongestraft hiermee weg te laten komen.

Schandalig en Angela had helemaal gelijk, vraag mijzelf af of het OM is omgekocht door de fam. de Mol, want dat deze zaak stinkt, is overduidelijk.

Wat justitie zegt: Jonge ga maar lekker door waarmee je bezig bent, wij vinden niet erg en jouw familie nog minder. Als deze predator was ook een Marokkaan en geen familie banden met de XX had, zou dan uitslag anders geweest zijn?
Chapeau aan Angela de Jong.