Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizar: Luie Monique Westenberg wil niet vroeg opstaan op zaterdag voor haar zoon


Monique-Westenberg

In de glinsterende schijnwerpers van het familieleven van Monique Westenberg heeft de moeder van kleine Dré recent een opvallende bekentenis gedaan. Na lang wikken en wegen heeft ze toegegeven aan de voetbaldromen van haar zoon, maar niet zonder slag of stoot! “Eindelijk heeft hij mij overtuigd, hij zit erop hoor,” meldde ze met gemengde gevoelens op Instagram, naast een actiefoto van Dré in voetbaltenue. Wat haar zo lang heeft doen twijfelen? Niet de sport zelf, maar het vooruitzicht om elke zaterdagochtend om 07:30 uur al aan de zijlijn te moeten staan. “Dat vroege opstaan… daar moest ik echt even over nadenken,” grinnikte Monique in een onthullend moment.

Na diepgaande familieberaadslagingen met André en opa kwam er een familiedeal tot stand die Monique kon bekoren. “Een dolgelukkig kind dat kan ik niet weerstaan,” gaf ze toe, waarbij de glimlach van Dré alle vroege ochtenden het waard maakte.

Maar voetbal is niet het enige dat speelt in huize Westenberg. Recent zette Monique Instagram weer op stelten met een onverwachte oproep: ze zocht therapeutische hulp niet voor zichzelf, maar voor haar hond Frenkie. De reacties stroomden binnen vol verwarring en nieuwsgierigheid. “Frenkie heeft veel meegemaakt voordat hij bij ons kwam en hij is nog steeds erg onzeker,” legde Monique uit in een emotioneel videobericht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat ‘n zwetsviool is het toch, hier zaten ze alle twee op voetbal en de twee kleinkinderen ook en nog nooit heeft er een van ons om 7.30 uur aan de zijlijn gestaan Het vroegste was en is om 9.00 uur verzamelen.
Die “ dame “ zou er beter aan doen om voor haar zelf hulp te zoeken i.p.v. de hond 😤

Vervelende vrouw,meent dat ze heel wat is en heeft kennelijk aandacht nodig.Ga werken of doe iets nuttigs als alleen maar met je honden bezig te zijn

Golddigging is best een vermoeiende bezigheid dus ik kan mij voorstellen dat zij aan het eind van de week bekaf is en moeite heeft om op tijd op te staan om haar zoontje naar de voetbal te brengen.

Allemaal jaloerse vrouwtjes hier … 😝😂😂😂😂🙄

Beste Paula, wil jij nu echt met droge ogen beweren dat ik jaloers ben op een vrouwtje dat werkelijk niets presteert en zich geregeld – tevergeefs – voordoet of zij heel wat is? Kom nou toch, Paula! Wel een beetje meer realiteitszin hoor! Fijn weekend van mij.

Misschien is dat ergens ook wel ok toch. Het is alleen niet goed voor het milieu wat we ons nu allemaal toe eigenen.
Die bloed daarvan. Niet iedereen heeft supertalenten. Moeten we dan maar sober blijven leven omdat en getalenteerde mensen mogen door de weeks voor 1000 euro aan sushi bestellen (artikel online van de week) want voetballer.

Wel gemaakt door gespecialiseerde koks bij je thuis en je kent natuurlijk iemand zijn agenda niet, maar volgens mij is Monique meer een Zijn type i.p.v. Doen. Zo erg is dat ook weer niet (misschien). Teveel doen (mannelijke, in beweging) zorgt ook in onze wereld weer voor machtsspelletjes en oorlogen. Yin voor meer rust, zachtheid en balans.

Ik kan niet begrijpen wat de luiheid van Monique te maken heeft met het milieu?🤔

Het hele commentaar slaat m.i. helemaal nergens op.
Totaal onzinnige zinsopbouw. Gaat nergens over.

Gelukkig ik twijfelde al aan mezelf 😉

Nee bedoel haar golddiggersleven wat mensen soms zeggen: dat is niet zo goed vaak: de uitjes/veel spullen vaak in huis en voor uiterlijk etc & idd haar luiheid/zelfcare voor voetbalveld wel niet evt overslaan heeft heeft niets met milieu te maken.

Nee klopt, daarom ook ADD en soms beetje hak tak, maar dat bedoelde ik vanwege dat mensen haar soms een golddigger vinden. Mensen die wat meer te besteden hebben, denken niet altijd om milieu. Maar klopt wat je zegt v d luiheid/zelfcare en was een beetje een warrig verhaal ook Kees heeft gelijk op zich . Maar denk dat zij ook vaak een hart onder de riem steekt van ouders die anders zijn en durven zijn. Veel mensen zijn moe en einde van de week helemaal. Andere tijden. En ze ziet er gewoon heel vrouwelijk uit. Dat lukt natuurlijk ook niet iedereen die vele uren voor een baas of in eigen zaak moet werken etc.
Weet niet maar zij heeft gewoon iets cools over zich, misschien vind ik haar leuk omdat ik ook een beetje een zweverig type ben haha 😂. En ook een beetje lui 😉.

En soms denken mensen met wat meer geld juist wel veel om milieu, maar toch niet dingen ervoor laten. En veel mensen met een klein budget boeit het ook niet zoveel, maar wel kids en ze willen ook graag opa en oma worden.

Nee klopt : heb je gelijk in. Ging meer over het evt wel of niet beetje golddiging leven (al valt het bij haar wel mee denk, zo rijk zijn ze toch niet). En loop idd ook een beetje te zwammen🫣🤨. Don’t know why😋.

Je zwamt maar lekker veder 🤣🤣🤣

Ja zelfs ook nog ooit in het plaatsje Zwammerdam gewoond:) Zou nu goed bij mij goed bij mij passen – met mijn “gezwam “😅.

Mijzelf misschien in het vervolg maar Zwammetje noemen 😋🤣😇.