Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Geheim uitgelekt: Bizar feest van Marco Borsato in Motorherberg


Marco-Borsato

Marco Borsato liet het dit weekend flink knallen over de Duitse wegen. De zanger heeft zich afgelopen weekend in Duitsland op de motor gestort voor een avontuur dat de boeken in gaat als legendarisch. Hij bracht zijn tijd door in Motorherberg de Waard waar hij volgens berichten van de eigenaar een spoor van chaos en plezier achterliet.

In een wilde update op de Facebookpagina van de herberg onthulde de eigenaar dat het een avond vol lachbuien, sentimentele tranen, dansbewegingen en meer was. “Het is nu 02:35 uur, alles is schoon en aan de kant. Plus er liggen inmiddels een paar motorrijders te snurken na een heftig avondje lachen, ouwehoeren, traantjes, dansmoves en nog veel meer noodzakelijk kwaad!” Zo schildert hij het decor van wat klinkt als de perfecte escapade.

Het bericht van de herberg verwijst subtiel naar Borsato als de ‘kaaskop uit Alkmaar’ die zich tussen een wilde mix van motorrijdende dames uit de Achterhoek en wat robuuste kerels wist te mengen. “Een invasie van een groep motormeiden uit de Achterhoek plus een paar import achterhoekers met het mannelijk geslacht! Bossenaren plus een heerlijke kaaskop uit Alkmaar, double trouble, het land van Maas en Waal en de Emmenboys!”

De beheerder van de Motorherberg kon het niet laten om hun dankbaarheid te uiten met een lyrische ode, gebruikmakend van Borsato’s eigen hit: “Bedankt bikkels voor het trotseren van de elementen, liefde, openheid en wederom het maken van herinneringen. Oh en afscheid nemen bestaat niet!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schaamteloos feestvieren terwijl de slachtoffers jaren lang ptss hebben door deze pedo

Die viezerik vermaakt zich wel & heeft overal 💩💩💩 aan.😛

Waar om wordt alles steeds herhaald.