Het laatste showbizz nieuws

Geert Wilders, Shownieuws

Geert Wilders kapot van verdriet door plots overlijden van zijn moeder


Geert-Wilders

In een bijzonder emotioneel bericht deelde Geert Wilders het droevige nieuws dat zijn moeder afgelopen weekend is overleden. Via het sociale platform X liet hij zijn volgers weten: “Dit weekend is mijn lieve moeder overleden.” Een moment dat ongetwijfeld een diepe indruk heeft achtergelaten op de politicus.

Wilders die momenteel druk bezig is met belangrijke politieke formatiegesprekken voor zijn partij heeft ondanks zijn strakke agenda de tijd genomen om zijn dank uit te spreken aan iedereen die steunbetuigingen heeft gestuurd. “Ik mis haar nu al heel erg, maar vind troost in de wetenschap dat ze niet meer lijdt,” openbaarde Wilders, die zichtbaar geraakt is door het verlies.

Terwijl Wilders zich door dit persoonlijke verlies heen slaat gaat het politieke leven onverminderd door. De PVV-leider staat aan de vooravond van nieuwe formatiegesprekken met de VVD, NSC en BBB die net begonnen zijn in de ochtend bij de informateurs in de Tweede Kamer. Dit legt ongetwijfeld een zware druk op Wilders, die persoonlijk leed moet verenigen met zijn verantwoordelijkheden als politicus.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geert, Sterkte.

Heel veel sterkte met dit grote verlies 🌷

Geert gecondoleerd met het verlies van je moeder. Je schreef dat je haar net na haar overlijden zo ontzettend mist, dat missen wordt steeds erger.