Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen vluchten uit Nederland


Linda-de-Mol

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen hebben de hoofden weer bij elkaar gestoken. In een plotwending die niemand zag aankomen heeft het veelbesproken paar de zonovergoten stranden van Portugal opgezocht voor een liefdesvakantie zo onthult het weekblad Privé op hun cover.

‘Samen in Portugal: Linda’s koopjesjacht met Jeroen’ kopt het blad, waarin wordt onthuld dat het duo is gespot terwijl ze over de rommelmarkt in Tavira slenterden. De paparazzi legden Linda vast op jacht naar verborgen schatten, portemonnee in de aanslag. Maar de echte schat lijkt de herontdekte liefde tussen haar en Jeroen te zijn.

De roddels over hun liefdeshereniging zoemen al langer door de wandelgangen van de showbizz. Linda die bekendstaat om haar discretie heeft deze hereniging liever stilletjes gehouden, maar recente onthullingen kunnen niet langer genegeerd worden. Jeroen is de afgelopen maanden herhaaldelijk in de buurt van Linda’s luxueuze Gooise villa gezien wat de geruchtenmolen alleen maar meer voeding heeft gegeven.

Deze trip naar Portugal lijkt nu het onweerlegbare bewijs dat Linda Jeroen inderdaad een tweede kans heeft gegeven. Noa, Linda’s dochter heeft zich eerder al uitgesproken over de situatie. In een openhartig interview met het magazine LINDA gaf zij aan dat Jeroen de mogelijkheid verdient om zijn leven te beteren. “Ik ben ook niet zomaar vergeten wie hij voor mij was alle goede dingen die hij heeft gedaan. Hij heeft enorm aan zichzelf gewerkt. Ik geloof dat mensen een tweede kans verdienen,” verklaarde ze, waarmee ze een lans brak voor de man die nu weer aan Linda’s zijde lijkt te staan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gestoord wijf zo rijk en van niemand afhankelijk & jezelf toch zo laten vernederen.😝 Alles om maar niet alleen te hoeven zijn. Zoals ze altijd zegt kan ze absoluut niet alleen en dus met zichzelf zijn.