Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee liet collega totaal bezopen naar huis rijden


Wilfred-Genee

Dennis Schouten bekend om zijn scherpe tong en niet te temmen geest heeft de vuile was buiten gehangen over zijn voormalige kameraad Wilfred Genee. Hun band ooit zo hecht, ligt nu aan diggelen, verscheurd door verraad en achterklap.

Op een gedenkwaardige Tweede Kerstdag in het jaar 2020 waarop de wereld geketend was door een pandemie zaten Dennis en Wilfred samen aan een tafel die niet gevuld was met traditionele kerstpracht, maar met eenvoudige kipwraps. De sfeer was gemoedelijk totdat de zaken een dramatische wending namen. Wat begon als een feestelijke viering veranderde in een scène die zo uit een tragikomedie had kunnen komen.

Wilfred die als een ware Julius Caesar zijn vertrouweling Dennis liet vallen op het moment dat Talpa de almachtige omroep besloot dat Dennis zijn rol bij RoddelPraat moest opgeven. Het was een dolksteek in de rug, en Dennis zag zichzelf verbannen uit de hofhouding van de radiokoning. De ruzie bereikte een kookpunt toen Wilfred, met een sluwheid die Machiavelli zou doen blozen, Dennis’ deelname aan Expeditie Robinson verklapte waardoor Dennis in onmin raakte met de productie.

In een openhartige onthulling blikt Dennis terug op hun kerstdiner een avond die eindigde in een nevel van alcohol. De twee mannen, ondergedompeld in de roes van Bacardi en whisky gaven zich over aan het genot van het moment vergetend dat de volgende dag de realiteit weer zou intrappen. Wilfred dronken van de drank en verblind door de nacht bood Dennis de sleutels aan van zijn fonkelnieuwe Audi zich niet realiserend dat Dennis in zijn eigen wagen was gekomen en veel te dronken was om te rijden.

De volgende dag onthulde een telefoontje aan Lili, Wilfreds vrouw de ware omvang van de nachtelijke escapades. Lili, woedend en teleurgesteld, beschuldigde Dennis van roekeloosheid. Dennis gevangen in het web van leugens beweerde dat hij per taxi naar huis was gegaan een verhaal zo doorzichtig dat zelfs een kind het niet zou geloven.

Het drama dat zich afspeelde tussen Dennis en Wilfred is als een Griekse tragedie, vol bedrog, misverstanden en een onvermijdelijke neergang. In zijn nieuwe boek belooft Dennis meer te onthullen over hun getormenteerde relatie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja en..?!?
Die ‘jongen’ is een volwassen man & verantwoordelijk voor zijn eigen handelen en daden.
Zou mooi zijn dat collega’s de schuldige zijn als een collega bezopen wil gaan rijden.