Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon vaak onder invloed in het bijzijn van zijn kinderen


waylon

Bibi Breijman en Waylon lijken een onuitputtelijke bron van verbazing. Na Bibi’s muzikale sneer naar Waylon over zijn “disfunctionele fluit” in haar hit ‘Toverdrank’, nam ze hem toch weer terug. Ironisch genoeg belandt ze nu in de armen van een man die, volgens geruchten, net zo wankel is in zijn rol als vader als hij is op het rechte pad. “Teddy heeft hem zelfs ‘papa Stoney’ gedoopt,” onthult een bron dichtbij de familie. Dit roept het beeld op van Waylon, die meer tijd spendeert met zijn ogen rood van de rook dan met een vaderlijke blik naar zijn kinderen.

Het drama ontvouwde zich al snel na hun relatiebegin. Niet lang nadat Bibi en de roemruchte zanger van de draaistoel elkaar vonden, werd Bibi zwanger. Alsof dat niet genoeg uitdaging bood kreeg ze te maken met Hyperemesis Gravidarum, een aandoening die haar oneindig veel misselijker maakte dan een gemiddelde ochtendkwaal. Het sprookje leek eerder een nachtmerrie toen bleek dat Waylon zijn aandacht en… eh, ‘lans’, elders richtte.

Toch als een feniks uit de as herrees hun liefde uit de complicaties. Waylon kreeg een tweede kans en niet lang daarna kondigde Bibi aan weer zwanger te zijn – dit keer ongepland. “Het was een onverwachte zegen,” geeft ze toe in een openhartig interview met &C. Hun huishouden lijkt echter allesbehalve conventioneel.

In een onthulling die wenkbrauwen doet fronsen, geeft Bibi aan dat strenge opvoeding niet haar stijl is. Ze prefereren een meer laissez-faire aanpak, met name als het om ‘groene hobby’s’ van papa Waylon gaat. In hun huis, waar de kelder meer wegheeft van een coffeeshop dan van een familiewoning, lijkt Waylon zijn roes ongestoord te kunnen beleven. “Teddy maakt er soms grapjes over, noemt hem ‘papa Stoney’,” lacht Bibi, onthullend dat zelfs hun jonge dochter niet onopgemerkt blijft van Waylons voorliefde voor het groene goedje.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties