Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis vraagt zijn vriendin Wendy ten huwelijk


peter-gillis-wendy

Het gonst van de geruchten en eindelijk lijkt de roddel werkelijkheid te worden: Peter Gillis de ongekroonde koning van de vakantieparken lijkt klaar om het jawoord te geven aan zijn flamboyante vriendin Wendy van Hout. De sfeer zindert onder de fans die zich massaal voor de buis verzamelen om dit liefdessprookje te volgen.

In een recente wending op social media, plaatste Wendy een reeks foto’s die de harten van menig kijker sneller deed kloppen. Daar stond hij dan Peter die met een gebaar zo groot als zijn imperium een fonkelende ring aan de vinger van Wendy schoof. De verbazing en vreugde van Wendy zijn bijna tastbaar, terwijl ze naar de camera straalt met de woorden: “OMG…zo onverwacht en nooit gedacht.” Met #isaidyes bevestigt ze wat iedereen hoopte: het droompaar stapt in het huwelijksbootje.

Met deze aankondiging wordt de lat hoog gelegd voor het trouwfeest. Kenners en fans speculeren al over een festijn dat zijn weerga niet kent. Zal het een extravagante bedoening worden die de luxe van hun leven weerspiegelt, of kiezen Peter en Wendy voor een intieme ceremonie omringd door hun dierbaren en de serene natuur van een van Peters parken?

Hoe het ook zij, dit nieuws zorgt voor opwinding en speculatie onder trouwe volgers en gelegenheidskijkers. Terwijl Wendy en Peter zich opmaken voor deze nieuwe fase in hun leven blijft Nederland geboeid kijken. Zal dit huwelijk het begin zijn van nog meer avonturen voor het paar, of zal het juist de bekroning zijn van hun gezamenlijke reis tot nu toe?

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties