Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Drama in Torremolinos: Melanie niet meer welkom in Casa Hazes


Rachel-Hazes

Het zonnige Torremolinos is het toneel geworden van een nieuwe culinaire attractie: Casa Hazes een brasserie gedrenkt in de sfeer van de legendarische volkszanger André Hazes. Maar zoals het vaak gaat in het land van glitter en glamour, schuilt achter de zwoele Spaanse avonden een drama dat het daglicht nauwelijks kan verdragen. Rachel Hazes de onvermoeibare bewaker van André’s nalatenschap heeft recent de sleutels van deze eetgelegenheid overgenomen van Melanie Beense, dochter van volkszanger Peter Beense. En toen begon het spektakel.

De harmonie tussen Rachel en Melanie ooit zo zoet als een Spaanse sangria is verzuurd tot een bittere smaak in de mond. Rachel’s ambities reikten verder dan de keuken van Casa Hazes; ze wilde de brasserie en haarzelf vereeuwigen in een realityserie op SBS 6. Een poging die, tot haar grote spijt strandde voordat het schip goed en wel was uitgevaren. Tijdens de proefopnames bedoeld om de serie te slijten veranderde de windrichting plotseling en Melanie eens de rots in de branding van Casa Hazes, verdween uit beeld.

Bij de grootse opening van Casa Hazes waar het kruim van Rachel’s sociale kring samenkwam schitterde Melanie door afwezigheid. Een ‘private party’, verklaarde Evert Santegoeds met een ondertoon van mysterie. Ondanks de afwezigheid van André’s nakomelingen André en Rox, wekte vooral de absentie van Melanie, de beoogde stuwende kracht achter het personeel van Casa Hazes verbazing.

De reden achter deze verwijdering blijft een gesloten boek. Noch Melanie, noch haar vader Peter noch Rachel zelf werpt licht op de zaak. Peter die zich traditioneel ver van Hazes-drama’s houdt, houdt de kaken stijf op elkaar angstig om niet zelf te worden meegesleurd in deze onderstroom van ongenoegen.

Wat is er voorgevallen tussen Rachel en Melanie? Is er een geheime code die deze plotse koude oorlog tussen de Hazes-erfgename en de Beense-telg verklaart? Of is het simpelweg een samenloop van misverstanden die uitgroeide tot een volwaardige storm? Terwijl Casa Hazes bezoekers verwelkomt met de warmte van André’s muziek, blijft de ware toedracht achter de schermen verborgen, als een familierecept dat niet gedeeld mag worden.

Peter Beense in een zeldzame uiting van distantie tot zijn dochters zakelijke ondernemingen vertrouwt erop dat alles ‘helemaal goedkomt’. Wat rest, is de echo van een Spaans avontuur waarin de zon misschien schijnt, maar de ware warmte ver te zoeken is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ras is er waarschijnlijk achter dat ze een gata in de zak heeft gekocht.

Die gewetenloze psycho maakt met de hele wereld ruzie.
Wordt tijd dat ze eens kritisch naar zichzelf wordt ipv telkens een ander kapot te maken..