Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Schokkend optreden: André Hazes grapt over crematie van Rachel


Andre-Rachel

Het Paaspop festival kreeg een verrassende wending toen André Hazes het podium betrad en besloot een wel heel opmerkelijke grap te maken over zijn moeder Rachel Hazes. Tijdens zijn optreden dat de opening van het festival markeerde op de zogenaamde Sligro-avond – een avond die in het teken staat van Nederlandse artiesten – koos André voor een moment dat bij sommigen in het verkeerde keelgat schoot.

Volgens een festivalganger die met Juicechannel sprak gebruikte André de rookmachines op het podium voor een bijzonder brute grap over zijn moeder. Terwijl de rookmachines hun werk deden, riep André naar het publiek: “Jullie zien die rook hè? Dat is m’n moeder die wordt gecremeerd!” Een opmerking die aanvankelijk voor verwarring en daarna voor schok zorgde onder de aanwezigen.

Niet lang na zijn opmerking over de rook leek André zelf te realiseren dat hij misschien een grens had overschreden. Hij corrigeerde zichzelf met: “Nee jongens, zonder dollen. Dit is niet grappig.” Echter, kort daarna leek hij van gedachten te veranderen en voegde hij eraan toe: “Of toch wel… dat ze hieronder de grond ligt.” Deze wispelturigheid in zijn optreden zette de toon voor wat een mix van amusement en ongemak werd voor het publiek.

De grap op Paaspop is slechts het meest recente voorbeeld van de voortdurende strijd tussen André en zijn moeder, Rachel. Eerder liet André al via sociale media blijken dat de relatie tussen hen verre van hartelijk is. Zo deelde hij een video waarin hij en zijn neefje oranje foundation kochten, gevolgd door de opmerking: “Dit is meer mijn moeders kleur,” waarmee hij een sneer gaf aan het adres van Rachel.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Scoren over de rug van een ander .Je moet toch wat als je verder geen talent heeft .Aardje naar zijn moeder .

Niets ter wereld kan rechtvaardigen dat je zoiets over je moeder zegt. Een aardje naar zijn moeder? Ik zie meer de verderfelijke invloed van een kampbewoonster

Nou zijn moeder weet ook goed te scoren over de (dode) rug van een ander dus de overeenkomst is daar.

Of de nalatenschap van Sr.nu toekomt aan de kinderen, Rachel of allen, laten we de uitspraak hierover maar aan de rechter overlaten. Feit is wel dat tot nu toe de erfenis goed beheerd is en dat is wel wat anders dan scoren over een dode rug.

Of de erfenis goed beheerd is zullen we ook maar aan de rechter overlaten

Alles goed en wel dit gaat te ver André,het is wel je moeder.Hieraan zie je ook, dat je totaal niet nadenkt voor je iets zegt.Ze is niet de meest geliefde vrouw en NL maar dit zeg je niet

Dat wilde ik net zeggen, de eeuwige zielige puber, precies zijn moeder.

Zo zou Andre Hazes senior ook gedaan hebben om te spotten met anders.mans leed zo vader zo zoon