Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koning Willem-Alexander schuift aan bij Johan Derksen in Vandaag Inside


Vandaag-Inside

In een ongekende wending in de Nederlandse televisiegeschiedenis wordt niemand minder dan Koning Willem-Alexander verwacht als de ster van de avond bij het populaire praatprogramma Vandaag Inside. De vorst die bekend staat om zijn koninklijke plichten met verve te vervullen, schijnt dit keer zijn koninklijke toga aan de wilgen te hangen voor een avondje ongedwongen plezier bij Johan Derksen.

Volgens de VI-website heeft de koning zelfs een uitnodiging voor een uitgebreid Paasdiner op Paleis Huis ten Bosch naast zich neergelegd puur om aan te kunnen schuiven bij het spraakmakende drietal. Derksen, die eerder al pleitte voor een bezoekje van de koning – “zetten we een potje bier voor hem neer, geen enkel probleem!” – lijkt zijn zin te krijgen.

En Máxima? Wellicht zien we de koningin gezellig aan de bar al blijft haar precieze rol in deze verrassende avond nog even in het midden. De verschijning van het koninklijk paar in een setting die bekend staat om zijn scherpe humor en soms kritische noot ten aanzien van het koningshuis, doet menigeen de wenkbrauwen fronsen.

De timing van deze aankondiging en de reputatie van Vandaag Inside voor het leveren van verrassingen en controverses, heeft geleid tot speculaties dat dit wellicht een van de meest uitgekiende 1 aprilgrappen van het jaar zou kunnen zijn. De koning vaak het onderwerp van plagerijen door Johan Derksen die geen geheim maakt van zijn mening over de monarchie als gast in de show zou inderdaad een ongekende primeur zijn.

Komt Willem-Alexander echt langs voor een potje bier en ongefilterde gesprekken, of is dit slechts een koninklijke kwinkslag van het team achter het programma? De kijkers zitten ongetwijfeld aan de buis gekluisterd, wachtend op de onthulling van dit koninklijke mysterie maandagavond om 21:35 uur op SBS 6. Het belooft een avond te worden vol spanning, spektakel en misschien zelfs een vleugje koninklijke charme – als het tenminste geen grap blijkt te zijn!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koning Willem Alexander is 1 april 2024 om 21:35 uur te gast bij Vandaag Inside.

Het is vandaag wel 1 April