Het laatste showbizz nieuws

Katja Schuurman, Shownieuws

Katja Schuurman steunt Thijs Römer nog steeds


Katja-Schuurman

De steun van Katja Schuurman aan Thijs Römer zorgt voor forse kritiek onder haar volgers. Ze vinden het onbegrijpelijk dat Katja zich achter Thijs schaart na zijn veroordeling voor het online misbruik van minderjarige meisjes. “Hoe kun je iemand steunen die zulke daden op zijn geweten heeft?” vragen velen zich af op haar Instagram.

Thijs Römer, die onlangs zijn celstraf is gestart voor het online misbruiken van drie meisjes lijkt van Katja een tweede kans te krijgen. Katja’s woorden in een interview met Shownieuws, waarin ze het een ‘juiste keuze’ noemt dat Thijs zijn straf accepteert heeft veel stof doen opwaaien. “Iedereen verdient een tweede kans,” aldus Katja, die daarmee lijkt te suggereren dat Thijs na zijn straf weer terug zou moeten kunnen keren in de samenleving alsof er niets gebeurd is.

Dit standpunt valt niet in goede aarde bij haar volgers die heftig reageren: “Dus je steunt iemand die het leven van jonge meiden verwoest heeft?” Een reactie op Instagram benadrukt de ernst van de situatie: “Dit gaat niet om een kleine misstap. Deze meisjes dragen een levenslang trauma met zich mee.”

Discussies ontbranden over het principe van vergeving en de ernst van Thijs’ daden. “Waar ligt de grens van een tweede kans?” vraagt een volger zich af, terwijl een ander benadrukt: “Misbruik kan en mag nooit gebagatelliseerd worden.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Katja is niet wijzer. De Thijs is de vader van haar dochter en in haar belevingswereld kan zij die niet afvallen. Maar de rest, zodra Thijs zijn straf heeft uitgezeten is hij weer overal welkom. Het is 1 kliekje dat elkaar aan het eten houd. Kijk maar naar de film ”Ome Cor” iedere gesjeesde BN’erm( ja ook Katja geeft een hijgerig optreden) zit in die film. Eten op de plank na Corona.

Aangezien Katja bij mij nu ook niet bepaald overkomt als iemand die niet vies is van dit soort praktijken snap ik het vanuit haar standpunt dan wel.