Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato uitgefloten op podium door publiek


Marco-Borsato

Marco Borsato eens gekroond als de koning van de Nederlandse popmuziek beleeft momenteel zijn donkerste dagen. Het is al meer dan twee jaar geleden dat hij het warme licht van het podium heeft gevoeld zijn stem verweven met de harten van zijn fans. Maar nu? Het enige wat hij voelt is de kille wind van afwijzing.

Het was tijdens een concert van de Vlaamse zangeres Pommelien Thijs dat Marco’s afwezigheid op het podium een verrassend nieuw hoofdstuk kreeg. Toen Pommelien de microfoon richting het publiek hield tijdens het zingen van “Nu wij niet meer praten”, een nummer waarin de naam van Marco terloops wordt genoemd, was de reactie van de menigte oorverdovend. Een luid “Nee!” galmde door de zaal.

Een bron dichtbij Marco wist te melden aan de PrivΓ© dat de zanger in zwaar weer verkeert. “Marco’s wereld is ingestort,” zeiden ze, verwijzend naar de juridische storm waarin hij zich bevindt. De toekomst is onzeker met een rechtszaak die mogelijk pas in 2025 een aanvang neemt.

Mary, Marco’s moeder voegde daar in Story aan toe dat de familie machteloos is en geduld moet hebben. Ze sprak over het tekort aan juridisch personeel en de lange lijst van zaken die nog behandeld moeten worden, waardoor Marco’s zaak op de lange baan wordt geschoven.

Hieronder de beelden:

@saaryandeprez of we nog meezingen met liedjes van Marco? #pommelienthijs #entertainmenttour #perongeluk #nuwijnietmeerpraten #foryou #viral ♬ original sound – Pommeliens version πŸ’š
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Logisch! Wanneer wordt ie nou eindelijk eens berecht. Hij komt er al mooi lang mee weg zo.
De tapes met zijn bekentenis zou toch genoeg bewijs moeten zijn!

Dus omdat het lang duurt, komt hij er al lang mee weg!? Dan snap je er heel weinig van, om niet te zeggen niks!

Jazeker hij loopt nog lekker vrij rond En anders zat ie allang in de bak & zijn fans prijzen hem de hemel in.
Die viezerik heeft destijds bekend op tape.

Eerst maar wachten of hij veroordeeld word. Intussen is hij door de mensen al veroordeeld. Stel dat hij wel onschuldig is wie vergoed alles wat hij is kwijt geraakt ??? Mensen oordelen meteen, laten ze gewoon afwachten. Als hij schuldig is moet hij zwaar gestraft worden dat wel.