Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis haalt keihard uit naar het OM


Peter-Gillis

Peter Gillis staat momenteel in het middelpunt van een juridisch wespennest. “Het voelt alsof er een klopjacht op me is geopend,” deelt een ontdane Gillis met de pers, terwijl hij zijn ongenoegen uit over de behandeling door justitie. Volgens hem wordt hij afgeschilderd als een notoire boef iets wat diep snijdt bij de zakenman.

Zijn advocaat Mark Hendriks voert aan dat de hele rechtszaak een opzet lijkt om de Oostappen Groep, Gillis’ trots en levenswerk kapot te maken en hemzelf te vernederen in het openbaar. Hendriks pleit voor nietigverklaring van de zaak bewerend dat de fundamentele principes van eerlijk procesrecht geschonden zijn.

De rechtszaal in Den Bosch was het toneel waar Gillis’ vermeende belastingontduiking samen met de financiële escapades van acht van zijn parken en een centrale holding werd besproken. Speciale aandacht gaat uit naar Gillis zelf, dochter Inge en ex-vrouw Treesie, die als hoofdverdachten worden gezien maar schitterden door afwezigheid tijdens de zitting.

Ondertussen beweert het Openbaar Ministerie (OM) dat Gillis en zijn medeverdachten betrokken zijn bij het verhullen van verhuuropbrengsten. De contante inkomsten uit verhuur, vaak persoonlijk geïnd door Gillis verdwenen in de diepe zakken van de vakantieparkenmagnaat zonder administratieve sporen. “Een sluwe tactiek om belasting te ontduiken,” meent het OM dat ook het vernietigen van documenten en het missen van loonadministratie van buitenlandse werknemers aan de kaak stelt.

De chaos in de boekhouding werd blootgelegd na grondig speurwerk van de FIOD, waarbij Gillis en consorten ervan verdacht worden de belastingdienst om de tuin te hebben geleid met onjuiste of onvolledige aangiftes. Bovenop deze financiële wanorde staat Gillis ook nog eens in de schijnwerpers bij meerdere gemeenten wegens illegale praktijken rondom de huisvesting van arbeidsmigranten en het negeren van lokale regelgeving.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er zal nog wel meer naar buiten komen van alles wat niet klopt.

Sjaaaa wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten en dat zal hopelijk een langeeeeee zit worden🤬 Ben benieuwd hoe lang het zal duren eer er een uitspraak komt !!!

Dat hoop ik met je mee Nellie, dat hij heeeel lang mag gaan zitten.

Inderdaad, ik mag toch hopen dat hij op een geweldige manier zijn eigen graf heeft gegraven en daardoor de mist in gaat, vies ventje.

Poetslap Nellie haar dag is weer goed. Tis wat als het een ander goed gaat. Jaloezie is ook een gave.

Waar is dat goed voor om voor Nellie haar naam poetslap te zetten? Lijkt wel of jij jaloers op haar bent omdat ze een trotse dame is die haar roots op het kamp heeft liggen.

Dankjewel Yvon🌷maar het zijn niet mijn roots die op het kamp liggen ( al zou ik er absoluut trots op zijn) maar het zijn de roots van Chrisje die ik al een tijd mis, hopelijk is alles goed met haar🍀

Sorry, ik dacht dat jij je roots op het kamp had liggen. Maar dan nog hoeft Soof jou niet voor poetslap uit te maken.
Misschien is Chrisje even lekker op vakantie, ik hoop het met je mee dat alles goed is met Chrisje en dat ze weer snel een teken van leven geeft.

Yvon 😃Soof negeer ik gewoon ze doet maar wat ze niet laten kan schelden is een teken van zwakte 😉

Dat doe ik ook als iemand mij hier aanvalt. Dan denk ik, jij kent mij niet. Dus je praat maar een eind het heelal in. Aan de andere kant, als iemand je hier aanvalt er altijd wel iemand is die het voor je opneemt. En dat zegt ook veel over de mensen die het voor je opnemen. En daarmee wil ik mezelf geen schouderklopje geven.

🌷

Onderstaande tekst stond bij een stuk over Lil kleine. Lees even heel goed je laatste zin. En lees even wat je reactie op Nellie was.
Ik heb jou tekst gekopieerd dus je kan het wel veranderen. Maar hier kan je het niet veranderen.

Soof
1 dag geleden
Er zijn van die mensen, die zien wat ze willen zien. En die leven van het woord grensoverschrijdend, ofwel jankers die anders geen leven hebben, wanneer ze anderen niet negatief neer kunnen zetten.

Geweldig hoe hij vertelde hoe men tijdens de zoeking ook zijn privekantoor hadden doorzocht en ordners in beslag hadden genomen. Hij deed voorkomen of zij inbreuk maakten op zijn priveleven. Mijn conclusie is dat ze grondig te werk zijn gegaan en niets aan het toeval overlieten. Peter moet nog maar is in de wetgeving duiken welke bevoegdheden de opsporingsambtenaren hebben in een dergelijke casus. Dan komt hij erachter dat zijn verhaal kant nog wal raakt. En dat mensen hem een botte boer/proleet vinden, heeft hij zelf veroorzaakt in zijn programma massa is kassa.