Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Vriendje Jutta Leerdam neemt bizarre tattoo in zijn gezicht


jutta-jake

Jutta Leerdam heeft al veel kritiek gekregen op haar keuze om voor Jake Paul te gaan. Volgens critici heeft Jake’s flamboyante levensstijl een desastreus effect op Jutta’s schaatscarrière. Maar Jutta wil niks horen van deze kritiek en laat weten dat Jake heel lief voor haar is en ze smoorverliefd zijn.

De 27-jarige Jake Paul heeft zichzelf na een succesvolle youtube carrière heruitgevonden in de boksring. Met overwinningen op enkele hele goede professionele vechters heeft Jake bewezen dat hij meer is dan alleen een Youtubber. Nu staat hij voor zijn grootste uitdaging: een gevecht tegen de legendarische Mike Tyson. Maar met een leeftijdsverschil van dertig jaar tussen hen lijkt het meer een demonstratie partij te worden waar het vooral gaat om even snel miljoenen euro’s cashen.

Maar goed Jake Paul dacht blijkbaar dat de match nog niet genoeg media aandacht had gehad en besloot daarom maar om de wel bekende tribal gezichtstatoeage van Mike Tyson ook maar op zijn gezicht te tatoeëren. We mogen voor Jutta hopen dat het nep is, maar op het filmpje ziet het er aardig echt uit.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lijkt op de tatoeage die Mike Tyson in zijn gezicht heeft.

Dat zeg je goed lijkt. Het verschil is dat die van Tyson echt is en van Jake niet.

Is niet echt, die “tatoeëerder heeft een stift in zijn handen. Want aan een tatoeer pistool zit een kabel, en die maakt geluid. Ik heb niet het bekende geluid gehoord. En ik heb meerdere tatoeages, dus weet wel hoe het klinkt en hoe zo’n apparaat eruit ziet.
Maar leuk geprobeerd.

Yvon de meeste tattoo tools zijn draadloos tegenwoordig 😃 Veel laten ook een bamboe tattoo zetten dat is ook draadloos. Ik denk dat het wel echt is.

Ik denk dat die tatoeage niet echt is. Hij heeft binnenkort dat gevecht tegen Tyson. En waarschijnlijk probeert Jake zo te laten zien dat jij Tyson wel aankan. Hij schijnt vandaag ook op de foto met een leeuw of tijger te zijn gegaan. Want Tyson ook ooit heeft gedaan.

We zien vanzelf Yvon of de tattoo gaat verdwijnen 😉

Dat is waar, er zijn ergere dingen waar we ons druk over kunnen en misschien wel moeten maken.

Zo is het Yvon😃🌸.

Heb jij misschien nog iets gehoord of gelezen van Chrisje , ze is er al een tijdje niet ik hoop dat alles goed zal zijn met haar 🍀

Nee, ik heb ook al even niets meer van haar vernomen. Laten we hopen dat ze weer snel online komt.

Gestoorde catweazle🙄🤣🤣🤣

Denk niet dat Jake gestoord is….hij weet wat hij aan het doen is. Hij is erg populair…..en het hoort allemaal bij zijn image.