Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Hartsvriendin Maxime Meiland klapt uit de school: ‘Ze is een leugenaar’


Maxime-meiland

Er heeft zich een nieuwe donderwolk gevormd boven de hoofden van de Meilandjes. Ditmaal gaat het niet om een wijnavontuur of een verhuizing, maar om een storm van woorden en beschuldigingen. Merel Roozen eens gevierd als vriendin van Maxime Meiland staat nu in het middelpunt van een verhit debat ontketend door Maximes recente biografie.

In deze onthullende autobiografie schildert Maxime een beeld van haar middelbareschooltijd gekleurd door pesterijen en verraad. Zonder namen te noemen, spreekt ze over een ‘voormalige vriendin’ die haar leven zuur maakte een schaduw die lang over haar schooljaren wierp. Merel Roozen, die zichzelf herkent in de passages voelt zich verraden door deze woorden en stapt naar voren om haar kant van het verhaal te vertellen. “Maxime liegt!” roept ze uit in een interview met het weekblad Story.

Merel geschokt door de beschuldigingen beweert dat de werkelijkheid een ander verhaal vertelt. Volgens haar waren zij en Maxime onafscheidelijk in hun tienerjaren, bondgenoten in plaats van vijanden. “Voor zover ik weet was ik Maxime’s vriendin. Zo zie je maar hoe mensen zijn… Ik ben hier echt van geschrokken,” zegt Merel. Ze ontkent stellig ooit een pester te zijn geweest en wijst op de vele herinneringen die ze samen deelden, van feestjes tot intieme momenten die alleen echte vriendinnen ervaren.

Terwijl Merel zich verdedigt tegen de beschuldigingen, benadrukt ze dat de Maxime die ze kende en de vrouw die nu over haar schrijft werelden van elkaar verwijderd lijken. Ondanks de confrontaties op feestjes en evenementen waar Maxime haar altijd vriendelijk benaderde voelt Merel zich nu in de steek gelaten en vals beschuldigd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat pesten is zij niet afgeleerd. Doet ze nu nog naar iedereen toe. Zie genoeg pesterijen op tv door Maxim, en zo kinderachtig in hun soap.Bah, bah ,bah.

Liegen zit daar in de familie

Volgens mij waren haar klasgenoten er op jonge leeftijd al achter gekomen wat voor leugenachtig mormel het is, ja dan word je wel gepest. (Wij hadden ook zo’n kind in de klas die inderdaad op latere leeftijd “dé dorpssl*t” is geworden. 5 kinderen bij 4 vaders en nú uiteindelijk in het buitenland is gaan wonen)

Die ex van Eer ging toch de feiten uit dat boek onderzoeken?? Kan niet wachten om te horen. Arrogant wijf.