Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De schokkende bekentenis van Thijs Römer’s slachtoffer na maanden van stilte


Thijs-Romer

In de diepe krochten van persoonlijke tragedies waar het licht van gerechtigheid slechts flauwtjes schijnt vecht een slachtoffer van Thijs Römer, enkel bekend als N., een zware strijd uit met de demonen van haar verleden. Onlangs onthulde ze in een hartverscheurende bekentenis aan weekblad Story dat haar wereld op zijn grondvesten schudde waardoor ze gedwongen was een maand lang toevlucht te zoeken in een kliniek, worstelend met gedachten zo donker als de nacht: “Ik was enorm suïcidaal.”

Het verhaal van N. is een sombere echo van de nasleep die Thijs zijn acties hebben achtergelaten. Terwijl ze zich in de kliniek bevond stonden haar dagen in het teken van de aanhoudende rechtszaak een onophoudelijk gevecht dat haar mentaal opnieuw door de mangel haalde. De gedachte aan het hoger beroep waarin ze alles opnieuw zou moeten doorstaan, woog zwaar: “Het ging echt niet goed… Daar had ik veel moeite mee.”

Het nieuws dat Thijs zijn celstraf uiteindelijk accepteerde kwam als een bliksem bij heldere hemel voor N., een onverwachte wending die haar emotioneel volledig overrompelde. “Ik was helemaal aan het hyperventileren. Ik had dit niet verwacht,” deelt ze, haar stem een mengeling van opluchting en ongeloof.

Ondanks deze kleine overwinning is de weg naar herstel voor N. lang en vol hindernissen. Nu in de nasleep van haar opname wijdt ze zich aan traumatherapie, een pijnlijke reis naar de kern van haar lijden: “Die therapie gaat over Thijs en alles wat hij heeft aangericht… Mijn trauma is bij hem begonnen.”

Maar N. is meer dan haar trauma. Terwijl ze werkt aan haar opleiding tot ervaringsdeskundige is ze vastbesloten haar negatieve ervaringen om te buigen naar iets positiefs een streven om anderen te helpen die door soortgelijke stormen gaan: “Ik probeer mijn negatieve ervaringen om te zetten in iets positiefs, om anderen te helpen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Thijs is wel slim dat moet ik hem nageven of zijn advocaat dat lijkt mij aannemelijker. Er is cellen tekort in Nederland, dus de kans dat hij moet zitten is niet aannemelijk. Een maandje thuis met een enkelband dat is wat er gaat gebeuren. Thijs weet het! Die narcist geeft zichzelf heus zo maar niet gewonnen, dan zou hij zijn hele mentaliteit in 3 maanden tijd veranderd hebben sinds de dag dat hij hoger beroep aantekende. Hij wist het. Enkelbandje. Thuis. Thijs.

Nou Thijs zal wel weer eerdaags opduiken in de Fun4Two of zo iets .