Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Martien Meiland, Shownieuws

Martien Meiland klapt uit de school over zijn liefdesleven


Martien Meiland

In de sprankelende wereld van glitter en kasteeldrama’s, waar de wijn rijkelijk vloeit en de persoonlijkheden nog groter zijn dan de Franse landgoederen zelf heeft de flamboyante verschijning Debbie rechtstreeks vanuit ‘B&B Vol Liefde’, de harten van de kijkers gestolen tijdens haar bezoek aan de Meilandjes in het programma Chateau Meiland VIPS. Met haar scherpe Amsterdamse tong en onbevangen nieuwsgierigheid, stelt ze de vraag die op ieders lippen brandt: hoe zit het met de liefdesdynamiek tussen het iconische duo Martien en Erica?

Het antwoord van het echtpaar is even verrassend als ontwapenend: “Wij zijn gewoon getrouwd. Heel veel liefde, maar geen seks”. Debbie, nooit verlegen om een pittige vraag te stellen, duikt dieper in hun liefdesleven met de vraag of de deur openstaat voor romantiek buiten hun huwelijk. Martien, met de expressiviteit van een man die liever in zijn eigen bubbel blijft antwoordt met een vergelijking die de wenkbrauwen doet fronsen: “Nee. Waarom zou ik dat doen?”

De discussie lijkt te bevestigen dat het stel volledig tevreden is in hun onconventionele, maar onwrikbare samenstelling zonder behoefte aan extra romantische escapades. Erica geeft toe dat ze in het verleden de deuren naar buiten wel eens op een kier heeft gezet, maar dit leidde alleen maar tot onrust binnen hun hechte familiefort.

Alsof deze onthullingen niet genoeg stof tot nadenken geven, deelt Debbie een persoonlijk en diepgaand moment met Martien. Ze onthult de ware reden achter haar terugtrekking uit de televisiewereld: een onverbiddelijke werkethiek die haar uiteindelijk deed inzien dat het leven meer is dan geleefd worden door de grillen van omroepbazen. De klap kwam echter toen ze geconfronteerd werd met het verlies van twee dierbare vriendinnen aan kanker, een gebeurtenis die haar perspectief op het leven ingrijpend veranderde.

Nu met de teugels stevig in handen in het zonnige Spanje heeft Debbie haar ware roeping gevonden in het runnen van een B&B. Met een lach voegt ze eraan toe: “Ik ben ook blij als ze weer weggaan, haha”, waarmee ze een universele waarheid in gastvrijheid onthult.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die gillende keukenmeid zal echt geen man vinden die daar mee om wil gaan, dus blijft hij lekker bij Erica hangen, die ook geen man krijgt met dat karakter van haar.