Het laatste showbizz nieuws

Frans Duijts, Shownieuws

Relatie Frans Duijts staat op knappen


frans-duijts

Frans Duijts de volkszanger met een hart van goud en een stem die heel Nederland kent staat bekend om zijn liefdevolle huwelijk met Marloes. Al meer dan twintig jaar delen ze lief en leed, maar zoals Frans zelf onthult in een openhartig interview met de Story: “Marloes en ik hebben ook onze problemen gekend. Zeker in het begin van onze relatie, nog voordat de kinderen er waren.” Een verrassende bekentenis die laat zien dat niet alles goud is wat er blinkt.

De zanger deelt verder: “Er kwamen steeds meer irritaties. Dat we uiteindelijk toch bij elkaar bleven, was omdat we veel gesprekken voerden en teruggingen naar onze basis.” Deze basis volgens Frans is niets minder dan ware liefde. “We houden zielsveel van elkaar. En we praten nog steeds heel veel,” bevestigt hij.

Frans heeft ook een dure hobby namelijk auto’s – zoals zijn recent aangeschafte Ferrari, waarover hij tegen Shownieuws zei: “Ferrari is natuurlijk wel een dingetje. Ik voel me echt een klein jochie.” Marloes altijd de steun en toeverlaat van Frans, blijkt een pragmatische kijk op zijn passies te hebben. Over zijn dure aankoop zegt Frans: “Marloes heeft niet zoveel met dit soort auto’s. Ze vindt het leuk voor mij. Zij zegt ook van: Frans, als jij dat wil moet je het doen. Maar laat mij maar gewoon in mijn auto zitten.”

Maar Frans blijkt nog een andere geheime hobby te hebben. Er wordt gefluisterd dat hij heimelijk relaties met andere vrouwen onderhoudt terwijl Marloes hier niets vanaf zou weten. Dit ondanks het feit dat het het gesprek van de dag is in hun woonplaats Tiel. Zou het huwelijk dit ook overleven als Marloes hier achter komt?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoog in zijn bol die omhooggevallen kwal!
Patsertje, volop vreemdgaan, dure auto’s, smijten met geld & het stoere mannetje uithangen.
Cash maakt van sommigen een misbaksel.

Ook Marloes wijdt op sociale media een bericht aan het jubileum. „Vandaag zijn wij van onze 28 jarige reis er alweer 20 getrouwd! Wat ben ik gelukkig”, schrijft zij onder meer. „Frans ik hou van jou op naar de volgende 20.”

Nou dat was op 2 januari onlangs ,het verhaal zal dan wel eindigen na 28 jaar in de Roskam in Ommeren .

Och och zo happy met zo’n vreemdganger en grote egoïst😂😂😂
Creditcard maakt veel goed hè.🥴😆🤭🙈😅🤢