Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Wendy van Hout lacht Peter Gillis keihard uit om zijn enorme pens


peter-gillis-wendy

In het leven van Wendy van Hout en haar man Peter Gillis is het nooit saai. Gisteravond besloot het stel zich te verslinden aan een extravagante culinaire ervaring die Wendy maar al te graag vastlegde voor haar volgers. De avond, beter omschreven als een culinair vreetfestijn toonde de twee geliefden in een intiem tafereel waarbij vooral Peter’s liefde voor het goede leven niet onopgemerkt bleef.

Wendy nooit een moment missend om haar leven te delen met de wereld plaatste een video op Instagram met de woorden: “Was een heerlijke date nicht, hè schat?” Hiermee verwijzend naar een eerdere verspreking, die ze nu met humor omarmde. Peter in al zijn omvang bevestigde met een tevreden blik dat de avond naar wens was.

De camera draaide vervolgens naar Peter’s welgevulde buik “Buikje rond gegeten,” merkte Wendy op, terwijl ze Peters buik vastlegde. De avond eindigde met een kus na de belediging van Wendy over de buik van Peter.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Totaal gebrek aan verstand bij alletwee, wat een volk bah bah🐷

🐷🤮🤮🤮🤮🤮🤮🐖

Bij die twee vergeleken zijn tokkies hele nette mensen.

Helemaal waar Simon, dit is echt volk van het allerlaagste allooi 🤬

Zo is dat Simon en zo iets houden ze op tv ,snap niet om zulke aso’s nog steeds op tv te laten verschijnen.

Dat geeft wel aan welk moraal kompas John de Mo heeft, geen dus.