Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Vriend Jutta Leerdam krijgt onverwacht pak slaag op straat


jutta

Jake Paul bekend als de vlam van schaatsster Jutta Leerdam heeft het aan de stok gekregen met de Indiase bokser Neeraj Goyat. De ruzie escaleerde toen Jake besloot om technologie te gebruiken als wapen in de strijd: hij downloadde een vertaalapplicatie om Goyat in zijn eigen taal te kunnen beledigen. “Beledig me nu!”, daagde een zichtbaar geïrriteerde Neeraj uit nadat hij de lange reis naar Jake’s huis had gemaakt om de confrontatie aan te gaan.

Het toneel van de confrontatie was de sportschool waar Jake vaak te vinden is en hij was niet alleen. Aan zijn zijde stond Amanda Serrano een vrouwelijke profbokser. Goyat, niet onder de indruk van het gezelschap confronteerde Paul direct. “Jake Paul ik ben een man van mijn woord. Ik ben hier. Ik ben in jouw land. Ik ben in jouw stad. Ik ben hier in jouw sportschool, man. Je gebruikt een vertaalapplicatie en je beledigt in de Indiase taal.” sprak hij met vastberadenheid.

Jake echter, bleef koel onder de druk. Met een grijns op zijn gezicht liet hij Goyat zijn woede uiten. “Kom naar papa… Je kwam om mij te zien. Je wilt echter niet vechten… Luister broer, je kunt een beetje shit talk niet aan. Zijn je gevoelens gekwetst? Heb ik je gevoelens gekwetst?… Luister broer, f*ck jou drie keer, broer… Ik respecteer je omdat je face to face bent gekomen. Maar je wilt niet vechten,” zo reageerde hij, zijn tegenstander provocerend.

De situatie nam een fysieke wending toen Amanda probeerde de gemoederen te bedaren en tussenbeide kwam. In het heetst van de strijd gaf Paul Goyat een duw en greep Goyta Paul bij zij nek.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ware aard van die engnek komt nu Boven.🤮