Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Rachel Hazes, Shownieuws

André Hazes’ nieuwste uithaal naar zijn moeder Rachel schokt iedereen


Andre-Rachel-hazes

André Hazes lijkt het belachelijk maken van zijn moeder als nieuwe hobby te hebben. Laatst nog maakte hij haar belachelijk om haar zongebruinde huid. Dit keer blijkt een reclamespot waarin zijn zus Roxeanne schittert een ideaal moment om Rachel weer te grazen te nemen.

Roxeanne Hazes is het nieuwe gezicht van een campagne voor een gezichtscrème van Olay. De belofte van een “gladde en stralende huid” door de crème lijkt niet alleen een boost voor de huidverzorgingsroutine van velen, maar ook een perfecte aanleiding voor André om zijn gevoelens over zijn familie op een unieke wijze te uiten.

Via onderstaand filmpje waar André de reclame vastlegt geeft hij zijn volgers een inkijkje in zijn gedachten. Met een draai van de camera naar zichzelf en een schaterlach laat hij tussen de regels door lezen hoe hij denkt over de verhouding binnen de Hazes-clan. Volgens insiders zou deze actie zomaar eens als een sneer naar moeder Rachel geïnterpreteerd kunnen worden. De boodschap: “André die een reclame toont met Roxeanne ‘voor een gladde en stralende huid’. Zal Rachel niet heel blij van worden,” klinkt het op hun Instagram.

Maar de subtiele steekjes stoppen hier niet. Een recent bezoek aan een drogisterij, samen met neef Djarno Hofland, werd het podium voor nog een steek naar Rachel. Terwijl André geïnteresseerd de schappen met foundation onderzoekt, grapt hij het volgende als hij een donkere kleur pakt: “Alleen dan mijn kleur… Kijk. Dit is iemand anders in de familie, snap je?” Een duidelijke verwijzing naar de voorliefde van Rachel voor de zonnebank en haar gebruinde teint.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die humor heeft Andre niet van Rachel in ieder geval. En nee, ik ken haar gelukkig niet persoonlijk maarrrrr het beeld wat ze van zichzelf naar buiten brengt is niet echt positief. Hopelijk houd hij die humor en blijft hij fijn gelukkig met Monique en Dreetje, hij is er in ieder geval niet van afgeknapt.

Zodra hij de euro’s binnen heeft waar Roxeanne voor aan het vechten is dan gaat hij weer naar zijn mamma. Wat een ellendige lambal🤮

Tuurlijk, hij zou het eens alleen tegen zijn moeder moeten opnemen in de rechtbank.

Natuurlijk, jullie hebben helemaal gelijk Nellie en Yvon.
Die hopt zo gauw hij met Monique of Rox weer ruzie heeft ,naar die kachelpijp toe.

Zal aan mij liggen maar waar zit de humor of het belachelijk maken in dan ?? Ik zie gewoon een ventje wat graag in beeld is en dit keer over de rug van Roxeanne.