Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes schoffeert zijn moeder Rachel met pijnlijke grap


Andre-Rachel

André Hazes opnieuw de aandacht op zich gevestigd met een opmerkelijke actie. In een video neemt André zijn moeder Rachel op de hak. De setting? Een doodgewone drogisterij ergens in het buitenland, waar André en zijn neef Djarno een ogenschijnlijk onschuldig bezoekje aan brengen.

Terwijl ze langs de schappen met foundation slenteren grijpt André zijn kans om een pijnlijke grap te maken. Met een donkere foundation in de hand merkt hij op: “Dít is de kleur van iemand anders in mijn familie,” doelend op de voorliefde van zijn moeder Rachel voor een gebronsde huid, verkregen door frequente zonnebanksessies.

Recentelijk escaleerde een ander conflict dat de complexe relatie tussen André en zijn moeder Rachel verder blootlegt. Centraal staat het nummer “Ik heb de zomer in m’n bol” van André Hazes sr., een klassieker die een nieuw jasje heeft gekregen. In een onverwachte twist zijn het niet André jr. en de stem van zijn vader die deze nieuwe versie ten gehore brengen, maar Kriss Kross Amsterdam, Donnie en Tino Martin.

Volgens de immer oplettende Yvonne Coldeweijer was het André zelf die droomde van een dergelijke samenwerking een idee dat hij met zijn moeder deelde voordat hun communicatie tot een abrupt einde kwam. In een actie die door velen wordt gezien als een regelrechte steek onder water zou Rachel dit idee hebben ‘gekaapt’ en Tino Martin hebben ingeschakeld voor de samenwerking om het nummer vervolgens te presenteren tijdens Holland Zingt Hazes.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een wereldnieuws ! En wat een insinuerend en suggestief artikel … gaat werkelijk nergens over. Bashen is pas leuk als het met humor is doorspekt.

Hij zal toch niet denken dat omdat veel mensen Rachelmoe zijn dat hij dan automatisch door zijn semi spontane??? grapjes??populairder word 🤔

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Elly