Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wat deed prinses Alexia in Madrid? Had ze een geheime date?


prinses-Alexia

Dit weekend verraste koningin Máxima iedereen door niet met kroonprinses Amalia, maar met prinses Alexia op een geheime date te gaan in Madrid. Hun uitje, verhuld in mysterie en elegantie, bracht hen naar de weelderige zalen van restaurant Horcher, een adresje dat bekendstaat om zijn exclusiviteit en het decor vormde voor hun koninklijk onderonsje.

In het gezelschap van de Spaanse zakenvrouw Elena Cué en haar dochter Alejandra Cortina genoten Máxima en Alexia van een verfijnde lunch. Verscholen achter de anonimiteit van een tafel nabij het raam, droeg Máxima een oogverblindend oranje ensemble van Joseph terwijl Alexia koos voor een chique bordeauxrood jasje, bevestigend dat stijl onmiskenbaar in de genen van de Maxima haar dochter zit.

De Spaanse paparazzi altijd op jacht naar een primeur positioneerde zich voor de hoofdingang in afwachting van het moment suprême. Maar de koninklijke dames, behendig en met een flair voor discretie kozen voor een stille aftocht via een zijdeur waar een wagen met Nederlands kenteken reeds op hen wachtte een sluwe zet die het fotografenlegioen het nakijken gaf.

Het bezoek aan Madrid bleek een flitsbezoek, want al gauw zette Máxima koers naar Colombia waar ze, in haar rol voor de Verenigde Naties haar missie voortzette. De reis, die haar van Bogotá naar Medellín voerde omhelsde een noodzakelijke dosis geheimhouding: zo verliet onze koningin het vliegtuig niet via de traditionele trap, maar werd zij discreet via de slurf naar buiten geleid.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En maar lekker de wereld over reizen ! Over klimaatneutraal gesproken!

Zwemmen naar Colombia gaat iets te lang duren denk ik.

Ik lig hier dubbel van jou reactie.😂😂😂 Wel heel goed gevonden. 👍🏻