Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland blijkt bang te zijn voor haar man Leroy en vlucht weg


maxime-huilt

De geruchtenmolen draait overuren in de glamoureuze wereld van Maxime Meiland en haar echtgenoot Leroy Molkenboer. Onlangs deden fluisteringen de ronde dat hun huwelijksbootje op het punt stond te zinken. Deze speculaties, aangezwengeld door voormalig vertrouweling Caroline van Eeden, schilderden een somber beeld van het paar. Volgens Van Eeden, die zichzelf distantieert van de Meilands, zou Leroy het bijltje erbij neergooien. “Leroy, arme ziel, hij houdt het geen stand. Maxime’s leven is een web van verzinsels,” zo luidt haar ongezouten mening.

Te midden van deze stormachtige beweringen zocht Jan Dijkgraaf, de pen achter de Meiland memoires, Leroy op voor wat helderheid verteld hij in weekblad Weekend. Met een grijns op zijn gezicht ontkrachtte Leroy de roddels. “We moesten er samen om lachen,” onthult Dijkgraaf. “Alsof de afwezigheid van Caroline in hun leven haar plots een expert maakt op hun huwelijkse staat.”

Leroy blijkt de stille kracht achter Maxime vooral nu zij verwikkeld is in een slepende smaadzaak. Hoewel hij de rechtszaal niet mocht betreden, was zijn steun onwankelbaar. “Leroy is de sereniteit zelve, een ware steunpilaar voor Maxime,” bevestigt Dijkgraaf.

De zaak die Maxime zo bezwaart, heeft diepe sporen nagelaten. Zelfs de nabijheid van Leroy haar eigen echtgenoot kan haar onverwacht in angst doen uitbarsten. “Soms rent ze, overweldigd door angst, weg van Leroy. Dit is een veelvoorkomend fenomeen bij slachtoffers van seksueel geweld,” licht Dijkgraaf toe, verwijzend naar gesprekken met Maxime’s advocaat.

Leroy’s geloof in Maxime’s integriteit is ongebroken. Dijkgraaf zelf staat ook vierkant achter Maxime. “Omdat ik drie keer over deze zaak met haar heb gesproken. Juist om te kijken of er gaten in haar verhaal zaten, en die zaten er gewoon niet in.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hahaha wat een achtelijk wijf. Ze is knettergek en haar man is zo gay hij zou maar wat graag Martine pakken in bed.

Toneelspeelster🙄😆

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Juul

Ik denk eerder dat hij bang is voor haar. 😉

Dat denk ik dus ook, die heeft haar op de tanden en hij niet.

Oninteressant en irritant wicht. Ik ben sowieso al geen fan van de Meilandjes en snap werkelijk niet waarom ze kennelijk zo populair zijn. Laag allooi TV.