Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hélène Hendriks ziet haar bankrekening flink groeien


Helene Hendriks

Hélène Hendriks ziet haar carrière niet alleen sky-high gaan, maar ook haar bankrekening jubelt mee op de melodie van succes. De financiële vruchten van haar harde werk zijn duidelijk zichtbaar, met een verbazingwekkende groei van haar vermogen die de oren doet spitsen.

De presentatrice die de Televizier-Ring als beste presentator in de wacht sleepte en met haar charisma meer dan 1 miljoen kijkers aan de buis kluisterde met de Oranje Zomer bewijst dat ze tussen de mannen van Vandaag Inside meer dan haar mannetje staat.

Een speurtocht in de financiële situatie van Hélène door de website Bekende Buren onthult dat ze niet één, maar twee bedrijven op haar naam heeft staan, genesteld in het pittoreske Brabantse Bavel. Helene Sport B.V., pas opgestart in 2021, toont al een indrukwekkende groei van haar vermogen van een bescheiden 17.028 euro naar een royale 102.665 euro. Alsof dat nog niet genoeg is, blinkt haar tweede onderneming, Nummer 11 Beheer B.V., eveneens uit met een groei van het eigen vermogen van 169.607 euro naar een robuuste 306.540 euro.

Samengevoegd vertegenwoordigen deze cijfers een vermogen van maar liefst 409.205 euro met 222.570 euro in slechts één jaar tijd. Hélène Hendriks die straks ook een vaste talkshow krijgt op de zondag zal haar vermogen alleen maar zien groeien als hoge kijkcijfers weet te behalen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is ze gegund.
Ze werkt er best hard voor.

Ik gun het haar meer dan die 3 🪼🪼🪼 van VI.