Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Johan Derksen maakt doodsmak en komt lelijk ten val


Johan Derksen de beruchte tv-analist met een tong scherper dan het mes van een chirurg heeft de krantenkoppen gehaald met een persoonlijke tegenslag. In een scenario dat meer weg heeft van een slapstick dan van het dagelijks leven van een televisiepersoonlijkheid, vond Johan zichzelf terug op de grond van zijn eigen tuin na een ongelukkige ontmoeting met de wet van de zwaartekracht.

Tijdens een routine wandeling met zijn trouwe viervoeter waarbij de paden van zijn tuin hem even bekend zijn als de controverses waarin hij zich vaak mengt, vond Johan zijn tegenslag. “Ja, ik ben uitgegleden. Het leven is niet altijd even makkelijk,” deelde een licht gehavende Derksen zijn publiek mee in de SBS6-talkshow Vandaag Inside, waar hij, ondanks de fysieke pijn toch aanwezig was.

De val heeft Johan niet onberoerd gelaten; zijn “achillespees of enkelbanden” kregen de volle laag, maar dit was voor de 75-jarige analist geen reden om zijn post voor de camera op te geven. Met de typische Derksen humor voegde hij eraan toe: “Met mijn mond is niets aan de hand hoor. Nog steeds scherp als een mes. Maar als er een inzameling gehouden kan worden, stel ik dat wel op prijs.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij was toch ook al eens van de trap gesodemietert karma is a bitch