Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Grote Zorgen: Rick Brandsteder plots spoorloos verdwenen na afkickkliniek


rick

In de wervelwind van glitter, glamour en soms onvermijdelijke schandalen die de Nederlandse televisiewereld kenmerken is Rick Brandsteder ooit een stralend gezicht op RTL plotseling van de radar verdwenen. Na een storm van controverse, aangewakkerd door het uitlekken van een gênant filmpje trok Rick zich terug in een afkickkliniek om zijn strijd tegen verslaving van alcohol en drugs aan te vechten. Sindsdien is zijn Instagram-account opgeheven en heeft de televisiewereld hem niet meer teruggezien.

Privé-journalist Jan Uriot met een vinger aan de pols spreekt zich uit over het gemis van Rick op het scherm. Terwijl Ruben Nicolai de ongekroonde spelletjeskoning van RTL de ene na de andere show presenteert rijst de vraag: waarom heeft Rick met zijn bewezen talent voor luchtige entertainment niet de kans gekregen om het stokje over te nemen.

Zou Rick zich bewust hebben teruggetrokken uit de schijnwerpers, een poging om in alle rust zijn demonen te bevechten? Of is er iets meer aan de hand, een dieper liggend verhaal dat nog moet worden onthuld? Sinds zijn vertrek uit de kliniek in januari 2023 een jaar geleden zou je denken dat aan het werk gaan toch wel de beste remedie is om geen terugval te hebben.

De stilte sinds zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje, opgenomen voordat hij zijn persoonlijke strijd aanging, doet vragen rijzen. Heeft RTL hem in de steek gelaten, vergeten in de coulissen van het succes? Of is er een andere reden waarom Rick Brandsteder nu lijkt te zijn verdwenen? Wij denken dat RTL hem ontslagen heeft en hij gewoon werkloos is op dit moment.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rick zal wel in een of ander drug-hol ondergedoken zijn.
Is net zo’n loser als Dave en André.
Komt nooit goed met die hersenloze slapjanussen!🤪🙄😬

Misschien is hij wel te leuk voor televisieland. Te weinig snake ook en echt.