Het laatste showbizz nieuws

Katja Schuurman, Shownieuws

Katja Schuurman volledige de weg kwijt duikt in ijskoud water


Katja-Schuurman

In het dorpje Uitdam is vandaag een tafereel ontstaan, waar zelfs de meest doorgewinterde inwoners hun dagelijkse routines voor onderbraken. De IJsselmeer-kustlijn, normaliter een rustige plek waar je hooguit Arie Boomsma met zijn kenmerkende grijns en sportieve uitstraling tegen het lijf loopt trok onverwachts een veel grotere aandacht dan gebruikelijk.

Het was niet de bekende fitheidsgoeroe die de lokale bevolking naar de waterkant deed snellen, maar een visioen dat meer weg had van een Griekse godin dan van een doorsnee zwemmer. Katja Schuurman bekend om haar onweerstaanbare charisma en sprankelende persoonlijkheid besloot het frisse koude water van het IJsselmeer te trotseren. Verkleed in een badpak dat haar contouren op sierlijke wijze accentueerde, gaf zij de dorpsbewoners een spektakel dat ze niet snel zullen vergeten.

Katja wiens aanwezigheid alleen al voor opschudding zorgt legde uit waarom ze zich aan deze ijskoude duik waagde. Met een mix van wetenschap en persoonlijke overtuiging vertelde ze over de gezondheidsvoordelen die koud water zwemmen met zich meebrengt – van een verbeterde bloedsomloop en immuunsysteem tot aan de psychologische boost door de aanmaak van gelukshormonen. “De voldoening van het overwinnen van je eigen weerstand is onbeschrijfelijk,” verklaarde ze, waarmee ze niet alleen haar fysieke, maar ook haar mentale kracht benadrukte.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties