Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Iedereen bang voor Pieter Omtzigt: Heeft heftige woedeuitbarstingen


Pieter-Omtzigt

Pieter Omtzigt eens de politieke lieveling van Nederland heeft zichzelf van het voetstuk laten vallen. Bij de heren van Vandaag Inside en met name bij Johan Derksen is het geduld met Omtzigt volledig op. Na het plotselinge einde van de formatie door de leider van de NSC is de maat vol. De teleurstelling is groot vooral omdat Derksen zijn stem aan Omtzigt’s nieuwe partij had gegeven.

De impact van Omtzigts beslissing de formatie te torpederen via een simpel appbericht heeft geleid tot grote consternatie. Vooral de manier waarop, live in de talkshow van Humberto Tan wordt als een dieptepunt beschouwd. Derksen noemt Omtzigt een “notoire lastpost” en uit zijn diepe teleurstelling over de man die hij ooit steunde.

René van der Gijp gaat nog een stap verder en claimt dat Omtzigt onbetrouwbaar is, iemand die beter vergeten kan worden. Voor Johan is het duidelijk: zelfs Geert Wilders lijkt een stabieler bondgenoot dan Omtzigt die hij nu ziet als een ongeleid projectiel. De frustratie over Omtzigts acties en het gebrek aan oplossingen voor de problemen waar Nederland mee kampt is voelbaar.

Johan’s ontgoocheling bereikt een nieuw hoogtepunt als hij stelt dat Omtzigt de politieke verwachtingen niet alleen niet heeft waargemaakt, maar de politiek zelfs heeft ‘verneukt’. De anekdote over Omtzigts emotionele toestand na een televisieoptreden gedeeld door Hélène Hendriks, bevestigt voor Johan dat de geruchten over Omtzigts mentale gesteldheid misschien toch een kern van waarheid bevatten.

Volgens Hélène Hendriks was Pieter Omtzigt een monster achter de schermen bij de toenmalige talkshow HLF8 waar hij te gast was. Hij zou redacteuren achter de schermen helemaal verrot hebben gescholden en tegen ze geschreeuwd hebben en met een stoel gegooid hebben. Hélène schrok zich kapot. Maar Wilfred bevestigd dit verhaal en zegt dat er nog veel meer verhalen van Pieter zijn onstabiliteit en woede rondgaan. We kunnen wel concluderen dat Pieter gewoon niet geschikt is om in een kabinet te gaan zitten en met die stress om te gaan. Pieter moet lekker kamerlid blijven en het daarbij laten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu Derksen zelf op Omtzigt heeft gestemd,en het laat afweten, laat hij geen stuk van hem heel.
Normaal is hij het het eens, met die agressieve bullebakken.

Ben benieuwd of Pieter ook tegen Wilders te keer is gegaan, met die onderhandelingen, Wilders laat hem alle hoeken van de kamer zien, die kan hij niet aan. 😅🤣😂

Erg zeg, allenaal in het ootje genomen door Omzigt!
Doen alsof ie overal voor opgestaat.
En vervolgens afhaken & de kiezers afvallen.
.