Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René le Blanc krijgt klap in het gezicht van zijn vriendin


Rene-le-Blanc

René le Blanc de ongekroonde koning van het SBS6 programma ‘Ik Geloof In Mij’ heeft hem van een lokale legende tot een hele bekende bn’er gemaakt. Maar dat bleek niet genoegen want René wilde internationaal gaan en zijn vleugels uitslaan richting Duitsland met dromen van roem die echoën met de successen van Rudi Carrell en Chantal Janzen stuit hij op een onverwachte hindernis: de liefde van zijn leven Jolanda.

René heeft besloten het ultieme liefdesgebaar te maken door Jolanda ten huwelijk te vragen dromend van een toekomst waarin zij deelneemt aan zijn naam en faam. Echter wordt René’s romantische gebaar afgewezen. Jolanda de vrouw die zijn hart sneller doet kloppen ziet het huwelijk niet zitten en zegt resoluut ‘Nee’. Volgens haar is ‘het huwelijk’ op hun leeftijd niets meer dan een formaliteit een standpunt dat René’s dromen van een gezamenlijke toekomst als meneer en mevrouw Le Blanc aan diggelen slaat.

Terwijl René’s carrière een diepe duik neemt, blijft dus ook zijn persoonlijke leven in een staat van onzekerheid. Ondanks de afwijzing blijft hij hopen op een verandering van hart bij Jolanda. Ironisch genoeg overweegt Jolanda een carrière als trouwambtenaar bij de gemeente Nijmegen, een beroep waar liefde en verbintenis centraal staan, terwijl haar eigen liefdesleven met René in het ongewisse blijft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volgens mij heeft die René Le Blanc gewoon even media aandacht nodig. En als niemand hem in tv programma’s vraagt en zijn muziek nooit draait. Dan maar een andere manier zoeken om weer media aandacht te krijgen.

Met zijn muziek en liedjes krijgt hij geen aandacht genoeg, de arrogante vent.
Als ik die vent zie, krijg ik de kriebels, zijn zoon bracht naar buiten dat zijn moeder, mishandeld werd door hem.