Het laatste showbizz nieuws

Big Brother

Explosieve ruzie in Big Brother: Tom bestempelt Ronahi als parasiet


bb

De emoties lopen hoog op in het Big Brother-huis. Tom en Ronahi twee bewoners van het huis vol camera’s, stonden recentelijk in het middelpunt van een verhitte confrontatie die de gemoederen flink heeft doen oplopen.

Tijdens een schijnbaar rustig moment in de keuken, waar enkele bewoners zich rondom de keukentafel hadden verzameld escaleerde een klein incident tussen Tom en Ronahi tot een ware soap. Het begon allemaal toen Tom zijn beker met een zucht op de tafel zette, wat bij Ronahi tot een schrikreactie leidde. In plaats van de situatie te de-escaleren, koos Ronahi ervoor om met overdreven gezichtsuitdrukkingen te reageren wat Tom duidelijk niet kon waarderen.

Tom die zich naar eigen zeggen constant het mikpunt van spot voelde door Ronahi, besloot de keuken te verlaten. “Ik ben er helemaal klaar mee,” verzuchtte hij bij zijn vertrek. Zijn medebewoners, waaronder Doriana, merkten op dat Tom zichtbaar geïrriteerd was door de situatie.

In een poging om de lucht te klaren ging Karen met Tom in gesprek. Tom uitte zijn frustratie: “Ze maakt me continu belachelijk. Het is net een parasiet, altijd mij viseren. En ik ben zo blij dat ik nu met Jimmy in een duo zit.” Tom voelde zich onrechtvaardig behandeld, enkel en alleen omdat hij aan tafel ging zitten, wat bij Ronahi tot een overdreven schrikreactie leidde. “Ze noemde me een parasiet, alleen maar om mij voor haar vriendenkring belachelijk te maken,” legde hij uit.

Maar of deze ruzie nu echt het einde betekent van de vriendschap tussen Tom en Ronahi of slechts een storm in een glas water is dat blijft de vraag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties