Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Bridget Maasland onthult nog meer dirt van Matthijs van Nieuwkerk


matthijs

De schokgolven door de Nederlandse mediawereld zijn nog lang niet gaan liggen, zeker niet na de laatste onthullingen rondom De Wereld Draait Door en Matthijs van Nieuwkerk. Bridget Maasland heeft zo haar eigen visie op de zaak. “Wat we nu weten, is waarschijnlijk nog maar het begin,” zo deelt ze in een onthullende podcast van BLVD. Maasland speculeert dat de kwestie rondom Van Nieuwkerk dieper en duisterder is dan tot nu toe aan het licht is gekomen.

De onthullingen tot nu toe zijn niet mals: van schreeuwpartijen tot intimidatie, het spectrum van grensoverschrijdend gedrag lijkt breed. De geruchtenmolen draaide al op volle toeren na een explosief artikel in de Volkskrant, waarin tientallen ex-medewerkers Van Nieuwkerk beschuldigden van tirannieke woede-uitbarstingen en het publiekelijk vernederen van zijn team. Maasland zelf had echter verwacht dat de aantijgingen nog een stap verder zouden gaan specifiek richting seksueel grensoverschrijdend gedrag binnen de machtsdynamiek van een prominente presentator tegenover stagiaires. Volgens Bridget is er dus nog meer dirt wat er naar buiten zal komen.

Ook de mediagigant RTL, waar Van Nieuwkerk naar uitweek in de hoop op een glansrijke comeback, heeft de handrem aangehaald. “Dit is niet het moment voor Matthijs om terug te keren op tv,” verklaarde Peter van der Vorst, benadrukkend hoe gevoelig en complex beschuldigingen van deze aard zijn. Als reactie op deze storm van kritiek heeft Van Nieuwkerk besloten de Hollandse grond (voor nu) te verlaten, op naar Parijs, een stad die hem lief is. Hoe lang hij daar zal blijven, is ongewis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die zakkenvuller moet gewoon met pensioen gaan.
Zo bijzonder veel deed die niet behalve van de autocue oplepelen.

En die harde a relaxte tv – tune 🎼🙃..