Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Wendy van Hout geeft toe dat ze een golddigger is en voor het geld met Peter is


peter-gillis

Wendy van Hout heeft de gemoederen flink doen opschudden met een onthulling die de tongen losmaakt. In een gedurfde Instagram-post heeft ze iedereen laten weten dat Peter Gillis haar persoonlijke suikeroom. Wendy altijd klaar voor een feestje deelde een kiekje van haar en Peter, gezellig opgedoft voor een carnavalsviering.

“Wendy van Hout onthult: ‘Peter Gillis, mijn suikeroompje!'” Zo luidde het bijschrift bij de foto die de twee in de meest uitbundige outfits toonde. Wendy, met een ondeugende glimlach, droeg een trui die haar status als ‘gold digger’ niet onder stoelen of banken steekt, terwijl Peter, met een knipoog naar zijn rol, gekleed was in een zwarte trui met de tekst ‘sugar daddy’. De ludieke hashtag #carnaval2024 suggereerde dat ze onderweg waren naar een onvergetelijk feest.

Reacties lieten niet op zich wachten. Een zekere Jolanda kon haar enthousiasme niet bedwingen en riep uit: “Geweldig, pluk ‘m maar lekkerrrrrr kaal!” Waarop Wendy gevat reageerde met: “Hij is al kaal”. Een andere volger, Fem, was minder geamuseerd en liet kort maar krachtig weten: “Je bent niet goed”. En inderdaad, zo lijkt het.

Peter wordt door Wendy geprezen als de ideale bonusvader – een man van grote liefde en zorg, die alles overheeft voor de kinderen. Vooral met Wendy’s jongste zoontje, die bijna vijf jaar oud is heeft Peter een speciale band. “Hij loopt mij tegenwoordig straal voorbij en gaat tegelijk naar Peter”, vertelt Wendy met een mix van trots en verbazing.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties