Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen is helemaal klaar met Red Bull


Max-Verstappen

Max Verstappen de snelheidsduivel die normaal wordt gespot in zijn flitsende Red Bull-racepak heeft nu voor een totale 180-graden draai gezorgd door zijn race-uitrusting tijdelijk in te ruilen voor een casual look. Zelfs racecollega Lando Norris is uit het veld geslagen en reageert met een reeks verwarde vraagtekens op Max’ laatste post: “??????????”

Verstappen wiens imago bijna onlosmakelijk verbonden is met het dynamische blauw en geel van zijn Red Bull-racepak, besloot een zeldzame kant van zichzelf te onthullen. Op zijn Instagram-account verraste hij zijn volgers met foto’s waarop hij te zien is in alledaagse kledij zo basic dat het lijkt alsof zijn moeder een snelle shop-sessie bij de H&M heeft gehouden. “Eindelijk eens kleding zonder de druk van miljoenen sponsoren,” merkt een volger op, hintend naar de drukke en kleurrijke racekostuums die Max normaal gesierd hebben.

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties