Max Verstappen is helemaal klaar met Red Bull

Max-Verstappen

Max Verstappen de snelheidsduivel die normaal wordt gespot in zijn flitsende Red Bull-racepak heeft nu voor een totale 180-graden draai gezorgd door zijn race-uitrusting tijdelijk in te ruilen voor een casual look. Zelfs racecollega Lando Norris is uit het veld geslagen en reageert met een reeks verwarde vraagtekens op Max’ laatste post: “??????????”

Verstappen wiens imago bijna onlosmakelijk verbonden is met het dynamische blauw en geel van zijn Red Bull-racepak, besloot een zeldzame kant van zichzelf te onthullen. Op zijn Instagram-account verraste hij zijn volgers met foto’s waarop hij te zien is in alledaagse kledij zo basic dat het lijkt alsof zijn moeder een snelle shop-sessie bij de H&M heeft gehouden. “Eindelijk eens kleding zonder de druk van miljoenen sponsoren,” merkt een volger op, hintend naar de drukke en kleurrijke racekostuums die Max normaal gesierd hebben.

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties