Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Beelden gelekt van woeste Matthijs van Nieuwkerk tijdens DWDD


Matthijs-van-Nieuwkerk

Eus bracht in de talkshow van Humberto Tan naar voren dat er beelden bestaan die Matthijs van Nieuwkerk in een niet al te vleiend daglicht stellen. “We hebben het over opnames van DWDD repetities,” verklaarde hij, waar de sfeer verre van hartelijk bleek. Eus die het materiaal met eigen ogen bekeek schetste een beeld van een Matthijs die ver verwijderd was van de charmante presentator zoals het publiek hem kent. “Het was zeker geen fysiek geweld, maar de toon en omgang met elkaar… Laten we zeggen dat het verre van warm en vriendelijk was.”

Wat begon als een vermoeden van slechts wat verheffingen van stem ontvouwde zich tot een verhaal met een donkerder randje toen Eus gesprekken aanging met voormalige redacteuren. Deze gesprekken onthulden persoonlijke verhalen die Eus deden twijfelen aan de figuur die hij tot dan toe verdedigd had. “Ik dacht dat we vrienden waren,” gaf hij toe, “maar deze kant van Matthijs was mij onbekend.”

Terwijl Matthijs zich terugtrok naar Parijs weg van de mediastorm blijft Eus achter met gemengde gevoelens. “Ik kan niet blindelings achter hem staan,” concludeerde hij, terwijl hij plannen maakte om Matthijs op te bellen en te vragen hoe het met hem gaat. Of en wanneer wij de beelden ook kunnen zien liet Eus in het midden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een wolf in schaapskleren, zie je wel.πŸΊπŸ‘