Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bedrog: Zogenaamd Rijk duo in Steenrijk, Straatarm heeft geen cent


steenrijk

Het spraakmakende realityprogramma Steenrijk, Straatarm verraste de kijkers deze week met een wel heel opzienbarende wending. Niemand minder dan Nick bekend van Ex on the Beach en zijn vriendin Zoë waren de welgestelde gastheren van deze aflevering. Zij boden een minder bedeeld gezin de kans om te genieten van hun ‘eigen’ luxueuze villa in het zonovergoten Griekenland. Althans, zo leek het op het eerste gezicht.

De waarheid achter deze schijnbaar genereuze gastvrijheid kwam echter al snel aan het licht, dankzij een scherpzinnige bron die in gesprek ging met een juicekanaal. Het bleek dat de villa op de Griekse Peloponnesos helemaal niet het eigendom was van het glamoureuze koppel, maar dat deze toebehoorde aan de ouders van Zoë. Deze onthulling zorgde voor een golf van verbazing onder de kijkers, aangezien de villa in werkelijkheid een vakantiewoning is die te huur wordt aangeboden.

De ironie van de situatie werd nog duidelijker toen dezelfde bron onthulde dat Nick en Zoë in Nederland allesbehalve het leven van de jetset leiden. In tegendeel, het stel woont in bij de ouders van Zoë en hun financiële situatie zou niet eens in de buurt komen van het rijke imago dat ze op televisie presenteren. “Nick en Zoë hadden net zo goed zelf het arme gezin van de aflevering kunnen zijn,” grapte de bron. “Nick pronkt weliswaar graag met zijn rijkdom, maar in werkelijkheid rijdt hij rond in een auto uit 2008.” Het is overigens niet de eerste keer dat blijkt dat er dingen niet kloppen in het programma Steenrijk Straatarm.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind het programma Steenrijk straatarm net aapjes kijken. Kijk een hoe arme mensen met heel weinig moeten rondkomen en van de voedselbank afhankelijk zijn. Alleen dan een “steenrijk” gezin moet dan een weekje afzien, en het arme gezin mag kijken hoe rijke mensen leven en allemaal kunnen. Ik heb een paar keer gezien, ik vind het een verschrikkelijk programma. En de “rijke” mensen zijn vaak niet eens rijk, maar wel ooit eerder met hun kop op tv geweest.

Ik ben het helemaal met je eens, dit is arme mensen nog verder de grond in duwen door ze iets voor te houden wat ze nooit kunnen krijgen.

Ook altijd en eeuwig hetzelfde verhaal:
De eerste avond altijd eten bestellen bij thuisbezorgd.nl
De volgende dag altijd shoppen (en met gloed-nieuwe Nikes thuiskomen, nooit eens Armani via marktplaats oid) de armen doen 9 van de 10 x liefdadigheid voor familie of vrienden. En de rijken vinden dan dat ze de barmhartigheid zelve moeten spelen door iets in huis ‘op te knappen’. Ipv ze echt helpen middels een baan bij hun o zo goedlopende zaak.

Deels eens
Toch als ik zie hoe moeder en dochter genoten hebben vind ik het dubbel Voor hun een mooie vakantie

Dat is ook zo, het is echt niet dat ik het arme gezin geen vakantie en mooie kleding gun. Dat gun ik ze echt wel. Maar ik vind het gewoon net aapjes kijken in de dierentuin. Eigenlijk zou er iets moeten bestaan waar mensen die rijk zijn gekoppeld worden aan mensen in armoede en dat die rijke mensen de arme mensen helpen met af en toe een pakket met bijvoorbeeld waardebonnen voor nieuwe kleding en schoenen, of een vakantie. Daarmee hoef je de mensen in armoede niet ook nog eens op tv “voor schut” gezet worden.

Ze doen vrijwillig mee .Arme mensen zijn niet dommer als rijke ,weten echt wel waar ze aan beginnen

Hoezo sta je voor schut als je arm bent?
De ene is arm qua geld & de ander qua persoonlijke ontwikkeling.
Juist de rijke familie leert vaak veel van wat ze ervaren in het arne gezin: bewuster in het leven staan e.d. Voor mij zijn ze allebei even waardevol & hoeft zowel rijk als arm zich nergens voor te schamen.

Mooi programma, die arme mensen zijn erg blij met zo’n heerlijke vakantie. Die ze anders de nooit konden meemaken.
Ze worden helemaal in de watten gelegd zo’n week & genieten volop. Even geen (geld)stress en hebben echt even quality time samen.
Vaak krijgen ze nog een cursus/opleiding als investering in hun toekomst.
Ook leren beide gezinnen van elkaar & vaak krijgen de arme kids een boodschap mee: in welke situatie je ook opgroeit, je kan uiteindelijk wel heel veel bereiken in je leven.😍