Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes laat zoontje voor schut lopen op school


Monique-Andre

In de kleurrijke wereld van André Hazes en zijn gezin is het nooit saai vooral niet wanneer het aankomt op de dagelijkse rituelen zoals het klaarmaken voor school. Vandaag is André aan de beurt om de vaderlijke plichten waar te nemen en het haar van zijn zoon Dré onder handen te nemen. Dit leidt echter tot een onverwachte wending in de haarroutine van de kleine man.

Monique Westenberg doorgaans de kapster van dienst probeert haar zoon geduldig te stylen terwijl André op de achtergrond zijn commentaar niet kan inhouden. “Stílzitten, derde keer nu! En als papa zegt doorgaan moet papa je haar gaan doen,” klinkt het streng uit Monique’s mond. Maar als de taak eenmaal in André’s handen ligt blijkt al snel dat hij misschien beter bij zingen kan blijven.

“Ik kan dit niet. Dit gaat fout,” bekent André al voor hij goed en wel begonnen is. Monique half geamuseerd en half wanhopig waarschuwt hem nog: “Ja, dat kon ik van tevoren al wel bedenken. Maar níet borstelen dan gaat het helemaal fout!” Maar André zou André niet zijn als hij niet zijn eigen draai aan de situatie zou geven.

Met een twinkel in zijn ogen en een ondeugende grijns komt André op het idee om Dré een wel heel bijzonder kapsel te geven. “Mijn gód, je kan toch wel zijn haar doen? Doe even normaal!” roept Monique uit wanneer ze het eindresultaat ziet. André, altijd in voor een grapje, stelt voor om Dré’s haar zwart te verven, hem Duits te laten spreken en hem een snorretje te geven. “Zo is het leuk, hoor,” concludeert André. Maar daar denkt Monique toch echt anders over.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat hij het misschien beter bij zingen kan houden😮 ????.😂😂😂😂😂😂😂

Zelfs dat niet

Hij vind zich zelf zo grappig, de kleuter.👶

Ik lach me rot om dit kinderlijke gedrag.😜😜😜😜😜

Wat een onzin filmpje weer. Het gaat over het haar van hun zoontje en wat zie je ??? André overdreven lachend. Dus het gaat niet over het haar van het kind maar over hoe papa lacht. Haha nou ik lig dubbel,(niet dus.).

Nog erger, gaat over de Mo die manipuleert de vader en het kind, over zij die is in power over de beide.

Misschien.Ook dat zegt dan wat over hem .Hij is 30 hoor geen 12

Wat een fantasie & onzinnige redenering.

Wat een wereldnieuws! Stompzinnig stel !

Wat een kleuter die een kleuter moet opvoeden.
Lulletje rozenwater 😝

Wat een achterlijk stel kleuters, alles om in de belangstelling te staan en dat kind is er mooi klaar mee met zulke ouders.

Wat een sukkel, kan niet eens zijn kind zijn haren kammen.
Loser kan ook echt niks, wat een minkukel.
Enige wat ie doet aan ‘opvoeding’ is zijn kind een p*nis van klei laten maken & leren hoe ie zijn middelvinger moet opsteken.🙄😜🙈
Kind heeft niks aan hem. Pappie blijft zichzelf als een kind gedragen.
Walgelijk vadertype