Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bridget Maasland’s noodlot: Een Rustige Fietstocht verandert in horror


Bridget-Maasland-1

Bridget Maasland heeft tijdens en schijnbaar onschuldig fietstochtje een enorme klapper gemaakt. Bridget was op weg naar de pedicure en botste tegen een andere fietser die door de wind op de grond lag.

“Hier net over de kop geslagen van de fiets omdat er een fiets door de wind omviel op het fietspad waar ik net aan kwam fietsen, auw!” deelde ze mee via Instagram. Maar Bridget bleef gelukkig optimistisch: “Gelukkig krijg ik wel mooie nagels.”

Bridget blijkt bezig met afvallen en gezonder leven daarom besloot ze de fiets te pakken op weg naar de pedicure. “Ik word liever gezond oud dan dat ik op een gegeven moment hulpbehoevend word”, verklaarde ze in de BLVD podcast.

“De afgelopen weken keihard gewerkt aan mijn beste fysiek ooit. Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben. En daar ben ik F*CKING trots op”, verkondigde ze. De lof van haar volgers was niet van de lucht: “Wow, wat ontzettend knap!”, zei een volger.

Gelukkig raakte Bridget niet ernstig gewond en had ze wat schaafwonden en sneeën op haar been aan het fietsongeluk overgehouden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties