Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes heeft André Hazes onterft om Monique


Andre-Rachel-hazes

Gisteren stonden Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne oog in oog in de rechtszaal. Rachel had Roxeanne namelijk opgeroepen als getuige in de zaak tegen haar ex-beste vriendin die volgens Rachel haar nog geld schuldig is.

Tijdens het verhoor van Roxeanne kwamen er heftige dingen aan het licht. Zo vertelde Roxeanne dat ze door de stress van haar moeder eerder een miskraam had gehad en noemde ze haar moeder paranoïde.

Maar wat ook aan het licht kwam is dat Rachel haar zoon André Hazes heeft onterfd. De reden daarvoor is Monique Westenberg. Rachel koestert blijkbaar zo’n ontiegelijke haat jegens Monique. Ook Roxeanne lijkt onterfd te zijn; wellicht is dat de reden dat Roxeanne haar moeder voor de rechter daagde omdat ze dacht dat ze helemaal niets meer zou krijgen als ze onterfd was.

Maar de hamvraag nu blijft: Zijn Roxeanne en André daadwerkelijk onterfd? Een mysterie dat volgens hun eigen bekentenis nog steeds onopgelost is. “Ze gaan ervan uit dat ze nu inderdaad allebei onterfd zijn.” Rachel Hazes is echt helemaal van het padje af want ook de cameraploeg van haar eigen realitysoap was aanwezig tijdens de rechtszaak. Ze wil dus ook gewoon nog geld verdienen aan dit familiedrama.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ik zo’n golddigger als ” schoondochter ” zou hebben zou ik precies hetzelfde gedaan hebben ! Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Grappig want ze is zelf de grootste golddigger die er bestaat. Denk alleen nog maar hoe ze Senior heeft verleid en hoe ze met de erfenis van Senior is !!!

Praat geen onzin!
Monique had een vaste baan en salaris die 1e jaren & Andre was nog niks destijds.
Ze leefden die 1e jaren van haar salaris en hij woonde bij haar in.
En daarbij.. Rochel is zelf de grootste golddigger & profiteur!
Dus die moet zich sowieso gedeisd houden en eens in de spiegel kijken & aan zelfreflectie doen! 🥴🙈🤮

Laatst bewerkt op 25 dagen geleden door Suus

Suus, een paar dagen geleden noemde jij mij Rachel en vond dat ik nogal wat blabla had. Nou, daar gaat hij dan:
André Jr zit vanaf zijn 13e al in het vak en was vanaf het begin al redelijk succesvol. Optredens voor TV, Concerten in Nederland en België, Opnames (met Roxeanne) van 2 succesvolle albums, uitbrengen van 3 eigen albums, deelnemer in div. jury’s, meedoen in Musicals etc. etc.
Eind 2014 vond de eerste ontmoeting met Monique plaats en in de jaren 15, 16 en 17 trad hij op bij o.a. de Toppers, in 2016 bracht hij zijn succesvolle 4e album uit en had vele optredens, 2017 was 2 x het Amfas theater in Amsterdam volledig uitverkocht + in datzelfde jaar 2 maal Ahoy in Rotterdam etc. etc.
Dus probeer mij en anderen nu niet wijs te maken dat André profiteerde van jouw idooltje. Het enige juiste in jouw verhaal is, dat hij in haar woonwagentje op het kamp mocht logeren.
En voor zover ik weet is Rachel een zakelijke (en soms harde) vrouw, werkt hard en profiteert m.i. van niemand. (En laat die zg. erfenis hier nu eens buiten, want daar moet de rechter nog uitspraak over doen)
En nu we het toch over “gedeisd houden” hebben……………….

🙈😂 Daar hebben we spuit 11 weer hoor🥴😂🤪
Met haar obsessie voor Rachel en gruwelijke haat en jaloezie t.o.v. Monique.
Het begint bijna sneu te worden hoe desperaat je haar verdedigd.😬😂 Als ik jou was zou ik de politiek ingaan..pinokkio’s & buikspreekpoppen die de mening van hun leider doorpushen zijn gewild.🤣

Sjon/Sita, ga maar lekker tekeer met je spuit 11, sneu, gruwelijke haat, pinokkio, buikspreekpop, niks zinnigs enz. Je bent nog niet eens in staat een fatsoenlijke discussie aan te gaan en laat alleen maar zien welk niveau je hebt. Verder geef je aan een behoorlijk bekrompen geest te hebben en zo verblind te zijn dat je de werkelijkheid totaal uit het oog verloren bent.
Als je – per ongeluk – eens een helder moment hebt, vertel mij dan maar eens waar ik onzin verteld heb.
Ben benieuwd!

Wat reageren er veel mensen op Rachel. Dat verdient ze niet. Ze wordt et alleen vrolijker van en gaat nog meer stomme dingen doen
Heeft ze al niet genoeg van haar kinderen geprofiteerd? Kinderen hebben recht op hun erfdeel. Dat mens wil overal haar zin in hebben en anders heb je de poppen aan het dansen. Eigenlijk heeft ze nergens recht op. Ze lag al in scheiding.

🥂🍾🍺🤭 Whahaha komt echt niks zinnigs meer uit 🙃🥃🍷🥂
Meid neem er nog een paar..dan ga je misschien op je idool lijken.🎃

Wat een langdradig verhaal, wordt je niet doodmoe van jezelf.😉😝🤣

Inderdaad Jettie, je haalt de woorden uit mijn mond.
En dat we geen discussie met haar aan gaan, er zit gewoon geen stop op.
Er is er maar één die gelijk heeft en dat is Janine.
Verschrikkelijk. 🤐🫣

Precies ze blijft maar doordrammen.😬🙈😝

Dat doet Rachel toch ook? Kijk maar naar al de rechtszaken die ze al gevoerd heeft.

Je kan je kind wel onterven maar ze behouden altijd hoe dan ook 50 procent .Ook geld in dit geval dat hun vaders deel bij hun blijft Hoe het is nu blijkt dat ze ten onrechte gebruik heeft gemaakt van dat vaders deel zal de rechter moeten bepalen

De perikelen van de familie Hazes geven ons wellicht een paar ontspannende momenten bij de kapper, maar wij mogen er niet door in conflict komen. Het partij-kiezen in de voortdurende oorlog van de Hazesjes heeft namelijk geen zin. Dat is nu juist, wat Rachel & Co. graag willen; een doorlopende real-life-show, waarbij iedere publiciteit behoort bij het verdienmodel. Er is al genoeg ellende op de wereld, dus laten we het leuk houden, beste mensen!

Mooi geschreven .En waarom zou je uberhoud partij kiezen vraag ik me af .Ook neigingen om dan iemand te moeten verdedigen snap ik nooit zo .Verder is het natuurlijk helemaal geen wet dat als je iets zegt van de een je dan automatisch voor de denkbeeldige tegenpartij ben .

Laatst bewerkt op 24 dagen geleden door Elly

Nu snap ik waarom Roggel zo’n hekel aan Monique heeft.🙀

En haar vanaf dag 1 gruwelijk haat & geldwolf noemt
Zoals vriendin Marieke zegt in de rechtzaak: Dre & Rox moesten altijd al hun inkomsten op rekening ma laten storten. Hoe sneaky!
Monique heeft vervolgens het management overgenomen van Dre.
Waarna alle inkomsten voortaan rechtsreeks bij Dre binnenkwamen.
En Roggel zo tonnen en zelfs miljoenen misliep. Karma!
Die smerige golddigger Roggel die letterlijk over lijken gaat, is pissig dat haar geldkoetjes Rox & Dre niet meer haar luxe leventje financieren.🙄😬

Wat is zij toch een in-en-in slechte vrouw!🤮

Laatst bewerkt op 21 dagen geleden door Sita

Wat een zieke vrouw..nu weer vriendin Marieke beschuldigen van oorzaak voor onterven zoon. Alsof heks zich iets laat zeggen of zich laat pushen.😅🤭
Zij is duidelijk niet in haar eerste leugen gestikt.
Zo mesjokke die gewetenloze psycho.😝