Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rico Verhoeven de sjaak zijn ex gaat juice over hem lekken


Rico-Verhoeven

Jacky de ex van Rico Verhoeven heeft op Instagram keihard naar hem uitgehaald. We weten allemaal dat Rico na zijn succes zijn ex vrouw in de steek liet en flink was vreemdgegaan. Gaby Blaaser bleek uiteindelijk de reden voor de scheiding tussen de twee.

Maar Rico werd aan nog veel meer vrouwen gekoppeld. Zo zou hij het gedaan hebben met Fabiola die we vooral kennen van Temptation Island en die een ex van Lil Kleine was en ook zou Rico een poging hebben gedaan om een tweeling het bed in te krijgen die meededen aan verschillende reality programma’s. De tweeling onthulde Rico zijn plannen en gingen verder niet in op zijn voorstel. Ook probeerde Rico nog aan te pappen met Yolanthe die hij bloemde stuurde. Yolanthe deelde dit maar ging niet in op zijn avances. Zijn toenmalige vrouw Jacky haalde toen ook al uit op Instagram en zei dat zij nooit bloemen kreeg van Rico.

Jacky heeft altijd gezegd dat de roem Rico veranderden iets waar ze altijd al bang voor was. Maar nu laat Jacky op Instagram weten dat zij op elk moment Rico zijn reputatie kapot kan maken als zij bepaalde dingen onthuld.

Wellicht hebben de twee ruzie om de kinderen of houdt Rico zich niet aan zijn afspraken met haar en is Jacky gefrustreerd en is dit de laatste waarschuwing voor Rico. Wij zijn reuze benieuwd wat Jacky dan te vertellen heeft. Wij hopen alleen niet dat het een Theo Maasen verhaal wordt, want dan kan Rico wel inpakken.

Hieronder de foto die Jacky deelde:

rico
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja áls je je ex meermaals belazerd hebt & je nogal eens over haar uitlaat.😉
Kan je verwachten dat ook zij haar kant kwijt wil
Karma heet dat omhoog gevallen patserig ventje!

Eigen schuld loser😝😝😝
Je was zon leuke pure gozer.
Roem steeg meteen naar je hoofd.
Je ziet jezelf als een god & man van de wereld.
Ipv een losbol die zijn gezin belazerde en dumpte.

Als sympathieke vent leren kennen. Zichzelf verloren door beroemdheid.
Agressie en helemaal flippen tijdens persconferentie.
Vreemdgaan en zijn scharrel steeds promoten. Terwijl ie toen net bij zijn vrouw weg was. Ineens een filmidool willen worden. Ipv zich met zijn bokscarriere bezighouden. Straks in de foute zaakjes..
Meeste boksers zakken weg in het moeras.