Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schaatser Kjeld Nuis maakt huiveringwekkende val op het ijs


kjeld

De Nederlandse schaatsheld Kjeld Nuis heeft zijn fans en volgers flink laten schrikken tijdens een dramatische val op de 1.000 meter in Salt Lake City. Na het oversteken van de finishlijn raakte Nuis op ongelukkige wijze een blokje en verloor de controle wat resulteerde in een angstaanjagende crash op het ijs.

De spanning op de ijsbaan was voelbaar toen Nuis daar bewegingloos bleef liggen. Medisch personeel snelde onmiddellijk toe en namen geen enkel risico; ze stabiliseerden zorgvuldig zijn nek en hoofd voordat ze hem voorzichtig op een brancard tilden en afvoerden. Dit zorgde voor een diepe ademloze stilte onder het publiek en de kijkers thuis waarbij velen vreesden voor het ergste.

De ernst van de situatie werd nog versterkt toen Kjelds vriendin, Joy Beune, in allerijl naar de ijsbaan rende wat een extra lading gaf aan het toch al gespannen moment. De onzekerheid en bezorgdheid waren af te lezen op haar gezicht wat iedereen deed beseffen hoe ernstig deze valpartij kon zijn.

Gelukkig kwam er de volgende ochtend geruststellend nieuws: uit de medische checks in het ziekenhuis bleek dat er niets ernstig mis was met Nuis. Ondanks de harde klap en het dramatische voorval lijkt het erop dat de schaatser geen blijvend letsel heeft opgelopen. Zijn fans en volgers kunnen opgelucht ademhalen, want de kans is groot dat deze Nederlandse schaatstopper volgende week alweer op het ijs staat in Quebec, klaar om opnieuw te strijden voor de overwinning.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties