Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Pieter Omtzigt is er klaar mee en neemt heel drastisch besluit


Pieter-Omtzigt

Het is een enorme puinhoop bij de formatiegesprekken tussen de PVV, NSC, BBB en VVD. De partijleiders lijken zich vreselijk aan elkaar te ergeren en van enige vooruitgang in de zaak is geen sprake. Sterker nog wij horen dat Pieter Omtzigt binnenkort een bommetje gaat droppen door te verklaren dat ze er niet uitkomen.

Wat is er nou precies allemaal aan de hand? Nou, ten eerste schrok Pieter Omtzigt enorm van Caroline van der Plas en de BBB. Het blijkt namelijk dat als het over overheidsfinanciën gaat Caroline er totaal geen kaas van heeft gegeten. Er schijnt alleen maar wartaal uit te komen en de kennis op dit gebied is om te janken.

Pieter Omtzigt die zijn zaken altijd goed op orde heeft is dan ook totaal niet te spreken over Caroline van der Plas. Maar dat is niet het enige. Geert Wilders en Dilan Yeşilgöz blijken elkaar continu af te snauwen. Dilan Yeşilgöz haalde uit naar Geert Wilders op het VVD-congres en Geert Wilders reageerde daar weer fel op via Twitter. Zie de onderstaande tweet van Geert onderaan dit bericht.

Pieter Omtzigt is er in ieder geval helemaal klaar mee met deze kleuterklas en begint steeds meer eisen te stellen. Deze eisen worden totaal niet ingewilligd en Pieter zal binnenkort dan ook duidelijk maken dat het er voor hem niet meer inzit om een kabinet te vormen in deze samenstelling. Dat betekent dat er of nieuwe verkiezingen komen of dat er een minderheidskabinet gevormd zal worden dat helaas geen deuk in een pakje boter zal slaan en continu steun moet zoeken in de Tweede Kamer.

Hieronder de Tweet van Geert Wilders:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een gezeik al, de ene is niet op de hoogte van de financiële zaken.
De andere zegt de ene keer dit en de andere keer dat.
En de volgende lult ook flink uit haar nek.
Ze staan er niet bij stil dat bij weer stemmen, Wilders wel 60 zetels kan halen, en hun dan echt niet nodig heeft .

Mijn idee. Het zou zelfs zo maar kunnen dat als er nieuwe verkiezingen komen dat de PVV nog groter wordt en die Omtzigt te weinig zetels overhoud om in de kamer plaats te mogen nemen.
Dat zou helemaal een giller zijn met zijn gezeik.
Heel veel stemmers zijn die kwal inmiddels zat.

Denk ook dat Wilders dan de grootste gaat worden.Maar wie is er eigenlijk capabel om het heft in handen te nemen?
Na mijn inzicht is er geen een persoon geschikt.Omzigt een man met problemen,v.d.Plas veel geschreeuw en totaal geen idee wat regeren inhoud !
Yesilgöz heeft het verpest door haar domme uitspraken
Wilders een kans geven en dan weer snel stemmen .Er zijn geen leiders meer

Mona misschien ?

Als dat zi is, heeft een groot gedeelte van de stemmers het nog steeds niet gesnapt. Een man die alles bepaald en 20 jaar oppositie voert. En nu? Niemand in zijn eigen club weet welke kant ze op gaan. Stemmen zou ik zeggen.

Laat deze mensen zich concentreren op het Nederlandse volk .
En laat ze zich niet concentreren op het onderuit halen van elkaar.
Er is armoede onder het Nederlandse volk dus doe wat aan deze problemen in plaats Jan en alle man te helpen en allemansvriend vriendje te zijn.

Die denken alleen aan zichzelf en hun pluche stoeltje straks.

Jammer dat de huidige partijen NU al de schuld krijgen van het wanbeleid van de vorige kabinetten! Met vooral het laatste kabinet onder leiding van papa Rutte en mams Kaag! Ze hebben (zelfs nu doen ze dat nog) alles verkwanseld en nog steeds zijn er 13 miljard euro verdwenen en niemand hoeft daar verantwoording voor af te leggen. Wie er ook gaat regeren….het zal echt HEEL zwaar worden!

Zo werkt dat .Ze waren er ook gewoon zelf bij .

Gewoon allemaal weer pvv stemmen

Van de vier die het nu dan zouden moeten regelen zie ik er niet een die daar capabel voor is . Volgende keer eens kijken naar de partijen die niet zo nodig de held uit hoeven te hangen en gewoon hun werk doen .

En wie zou dat dan zijn in jouw beleving?

Dat vereist enige kennis van hoe dingen tot stand komen .omzicht was vroeger wel goed in het uitzoeken en meenemen van alle facetten van dingen
Nu helaas geen tijd meer hiervoor .Stemmen of wijzen na mensen die alleen het hoogste woord voeren over zaken die niet of door een ander onderzocht zijn schiet niet op.Wie dat zijn is voor de serieuze kiezer makkelijk te achterhalen .Ik ga geen namen noemen zelf onderzoeken.

Zolang het maar niet die boskabouter is.😝

Één van die linkse kliek misschien, nog meer vluchtelingen binnen halen.
Dan breekt de hel los in het land.😡🤮