Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Catherine Keyl wilde niet meer leven door ondraaglijke pijn


Catherine-Keyl

Catherine Keyl heeft recent een openhartig en enigszins onthullend interview gegeven over haar gezondheidsstrijd die vorig jaar plaatsvond. Een periode gekenmerkt door intense pijn en beperkingen waarbij ze voor een groot deel afhankelijk was van een rolstoel. Eerst verkeerd gediagnosticeerd met een slijmbeursontsteking wat later bleek dat Catherine eigenlijk een slopende hernia had.

De 77-jarige Catherine beschrijft haar worsteling met de aandoening en hoe deze haar mentaal bijna opbrak in het weekblad Weekend. “Ik had echt een periode dat ik dacht: als dit mijn toekomst is, hoeft het voor mij niet meer”, vertelt ze.

Gelukkig heeft Catherine een opmerkelijke vooruitgang geboekt sinds de juiste diagnose. Ze kan weer lopen en staan hoewel ze nog steeds worstelt met aanhoudende pijn. “Mijn herstel is afhankelijk van mijn lichaam. Ik had gehoopt dat ik nu al veel verder zou zijn in mijn herstel”, deelt ze.

Eerder liet Catherine ook weten dat haar hernia haar financiële situatie beïnvloedde. Ze verdiende geen rooie cent in die periode en het was nou niet dat ze echt een comfortabel pensioen had opgebouwd. Ook twee geplande vakanties naar Zuid-Afrika en Japan konden niet door gaan. Geen probleem zou je denken dan annuleer je deze even, maar Catherine had geen annuleringsverzekering afgesloten voor beide vakanties. Dus daarmee verloor ze ook duizenden euro’s.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schandalig hoe het ziekenhuis gehandeld heeft.
Iemand 8 weken laten creperen van de pijn en aan het lot overlaten.
Daarbij ook ook nog een foute diagnose.
Heel slecht ziekenhuis. Aanpakken die medewerkers!
Veel BN’ers hebben daar een slechte ervaring meegemaakt.
O.a. die vreselijke situatie destijds van de man van Simone Kleinsma etc.

Patiënten maar afpoeieren dat Gooise ziekenhuis!
Intens slecht om zo met mensen om te gaan.
Veel slechte verhalen over gehoord.
Hopelijk heeft Catherine er nog wel een schadevergoeding aan overgehouden. Van al haar misgelopen inkomsten ruim 2 maanden lang.
Aanpakken dat wangedrag!