Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Fans zijn in shock als ze Jutta Leerdam zonder make-up zien


Jutta-Leerdam

Jutta Leerdam bekend om haar schitterende prestaties op het ijs heeft onlangs voor opschudding gezorgd met een verrassende post op TikTok. Jutta die de Atlantische Oceaan overstak om haar vriend Jake Paul in de Verenigde Staten te bezoeken, heeft haar volgers verbluft met een ongewone, make-uploze look.

In haar recente TikTok-video laat Leerdam zien hoe ze, gezeten in een vliegtuig, geniet van een welverdiende hamburger als ontbijt. Maar wat echt de aandacht van haar volgers trok, was haar opvallend ‘blotebillengezicht’. “Wow, zo anders!”, reageerden de volgers verbaasd. Bekend om haar dramatische eyeliner die bijna tot aan haar oren reikt, had Jutta deze keer besloten om ‘au naturel’ te gaan, na een slaapje van vier uur in het vliegtuig.

De fans van Jutta reageerden enthousiast op haar natuurlijke look. “Veel mooier en frisser, love it!”, schreef een volger, terwijl een ander toevoegde: “Zonder make-up ben je veel mooier.” Dit roept de vraag op of Jutta haar kenmerkende make-upstijl in de toekomst wellicht zal inruilen voor een meer natuurlijke uitstraling.

Deze nieuwe, frisse look van Jutta Leerdam laat zien dat ware schoonheid niet altijd schuilt in make-up en opsmuk al lijken haar lippen wel opgespoten.

Hieronder de beelden:

@juttaleerdam

And it was great

♬ worth it – πŸŽ§πŸ«€
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze is nog knapper zonder make-up, waarom dan van die Katrien Duck lippen.πŸ¦†

Veel bekende vrouwen zien er niet uit zonder make-up, juist omdat ze altijd met zo’n dikke laag plamuur op tv verschijnen. Maar Jutta ziet er ook zonder make-up goed uit, alleen jammer van die opgespoten lippen. En ja, ik weet het. Vrouwen moeten elkaar steunen. Maar je mag ook gewoon eerlijk zijn als vrouw als een vrouw er niet uitziet zonder make-up.

Shocking..zonder die bergen make-up is er niks meer van haar over.
En is ze een onopvallend meisje/vrouw.
Haar sexy imago is de vol gemake-up’te vamp.

Had je geen bril op Suus, dit is toch niet shocking. Sommige zonder make-up zijn niet meer te herkennen, Jutta is naturel veel mooier.

Ohhhh wat een blote billen hoofd zonder make-up, πŸ™€ jammer!
Precies zoals Silvie Meis.
Doe maar gauw weer volop make-up op je hoofd.πŸ™ˆ
Anders loopt je catweazle straks weg.
Die gaat alleen maar voor uiterlijk en imago.

Zooooooo heeeej die heeft wel een dikke laag poeder op haar snuit nodig.
Nietszeggend uiterlijk zonder.
Dat is het nadeel van altijd dikke lagen op hebben. Dan zie je er juist zo ontzettend super kaal en bleekjes uit zonder.πŸ™„
Plamuren voortaan meid!

Leuke meid! Maar zonder poespas zo gewoontjes.

πŸ™€πŸ™€πŸ™€πŸ™€πŸ˜πŸ™ˆ